ΕΛΛΑΔΑ

Αγριο έγκλημα στο Μόρνο: Εδεσαν σακίδιο με πέτρες στην πλάτη του και τον πέταξαν στη λίμνη

Για λαθρεμπόριο τσιγάρων είχε απασχολήσει στο παρελθόν ο ομογενής από το Καζακστάν που έπεσε θύμα απαγωγής και βρέθηκε νεκρός σε κανάλι του Μόρνου, χθες το πρωί.

Οπως μάλιστα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι απαγωγείς ζήτησαν αρχικά περίπου 300.000 ευρώ, αλλά έπειτα από διαπραγματεύσεις κατέληξαν στο ποσό των 40.000 ευρώ, κατά δήλωση της συζύγου του 60χρονου ομογενούς. 

Ο 60χρονος είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 16 Απριλίου, στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Η απαγωγή του έγινε γνωστή στην Αστυνομία τις πρωινές ώρες της 17-4-2016, όταν η σύζυγός του κατήγγειλε στην αστυνομία την αρπαγή του συζύγου της.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι την προηγουμένη (16-4-2016) το βράδυ την κάλεσε τηλεφωνικώς ο σύζυγός της και της γνωστοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Στη συνέχεια, συνομίλησε με έναν εκ των δραστών, ο οποίος απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Η γυναίκα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, αφού συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό και καθοδηγούμενη από τους δράστες τηλεφωνικώς, μετέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 17-4-2016 στα διόδια της Ελευσίνας. Στο σημείο εμφανίσθηκαν δύο άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα πρόσωπά τους και κρατώντας καλάσνικοφ, παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών ή του απαχθέντα με την οικογένειά του.

Επισημαίνεται ότι η αρπαγή καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές από τους οικείους του μετά την παράδοση των λύτρων. Χθες (9-5-2016) το πρωί, μέσα σε κανάλι του Μόρνου, σε περιοχή της Βοιωτίας, βρέθηκε η σορός του 60χρονου και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Το θύμα ήταν δεμένο χειροπόδαρα και στην πλάτη του οι δράστες είχαν δέσει ένα σακίδιο γεμέτο πέτρες, προφανώς για κρατάει το πτώμα στον πυθμένα του καναλιού.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν απο την νεκροτομή που γίνεται σήμερα, καθώς, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 60χρονος είχε και πρόβλημα καρδιάς.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact