ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο έγκλημα βιασμού και δολοφονίας 14χρονης συγκλονίζει τη Γερμανία

Βασικός ύποπτος είναι ένας 20χρονος μετανάστης από το Ιράκ που πέρασε στη χώρα μέσω Τουρκίας και Ελλάδας

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η Γερμανία την υπόθεση βιασμού και δολοφονίας ενός 14χρονου κοριτσιού.

Τα ίχνη της Σουζάνα Φέλντμαν είχαν χαθεί από τις 22 Μαΐου και η σορός της εντοπίστηκε την Τετάρτη σε δασική έκταση στα περίχωρα της πόλης Wiesbaden που βρίσκεται στη δυτική Γερμανία.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει και ανακρίνει έναν 35χρονο Τούρκο ενώ αναζητεί τον 20χρονο Ιρακινό Αλί Μπασάρ που είχε φτάσει στη Γερμανία το 2015 είχε υποβάλει αίτηση για άσυλο που είχε απορριφθεί και περίμενε το αποτέλεσμα της ένστασης που είχε υποβάλει.

Τοπικά μέσα επικαλούμενα αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η άτυχη Σουζάνα είχε στραγγαλιστεί μέχρι θανάτου και το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι ότι η 14χρονη έπεσε θύμα βιασμού πριν να δολοφονηθεί από τον βασικό ύποπτο τον 20χρονο Ιρακινό και τον 35χρονο Τούρκο.

Οι δύο άνδρες πιστεύεται ότι ζούσαν μαζί σε ένα κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών στην πόλη στην οποία σημειώθηκε το άγριο έγκλημα.

Ο Ιρακινός φαίνεται πάντως, ότι έχει διαφύγει με την οικογένειά του στο Ιράκ μέσω Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την αστυνομία καθοριστική για την αποκάλυψη του άγριου εγκλήματος ήταν η κατάθεση ενός 13χρονου αγοριού που κατήγγειλλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ότι η Σουζάνα είχε βιαστεί και δολοφονηθεί κατονομάζοντας τον Μπασάρ ως τον βασικό ύποπτο.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, Στέφαν Μίλερ, ο 20χρονος φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τη Γερμανία πριν από μερικές μέρες βιαστικά, μαζί με τους γονείς του και πέντε αδέλφια του. Είπε ότι ο ύποπτος πιθανότατα πήγε στη Γερμανία τον Οκτώβριο του 2015 μέσω της Τουρκίας και της Ελλάδας, μαζί με ένα κύμα άλλων προσφύγων.

Η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung έγραψε ότι ο 20χρονος και η οικογένειά του επέστρεψαν στο Ιράκ για να αποφύγουν τη δίωξη.

Η αστυνομία βρήκε το άψυχο σώμα του κοριτσιού που θάφτηκε κοντά σε σιδηροδρομική γραμμή.

The search photo provided by Wiesbaden, western Germany, police shows 20-years-old Iraqi Ali Basar who is suspected of raping and killing a 14-years-old girl. (Polizei Wiesbaden via AP)The search photo provided by Wiesbaden, western Germany, police shows 20-years-old Iraqi Ali Basar who is suspected of raping and killing a 14-years-old girl. (Polizei Wiesbaden via AP)
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact