ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές προβλέψεις της Εβδομάδας απο 7-13 Ιανουαρίου

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019;

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019;

ΚΡΙΟΣ

Τι αλλάζει τον Ιανουάριο; Ακόμη είμαστε υπό την επιρροή της ηλιακής έκλειψης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στον Αιγόκερω και επηρεάζει τις επαγγελματικές εξελίξεις στη ζωή σου. Από την άλλη είναι και μια αφορμή να αναλογιστείς πάνω στις σχέσεις σου και περισσότερο στη συντροφική σου σχέση και τις συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως αυτές τις μέρες είναι ότι ο ένατος οίκος σου έχει τον Δία, πλανήτη των θετικών εξελίξεων, και από τις 7 μαζί του και την Αφροδίτη! Πρόκειται να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις γνώση, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αλλάξεις απόψεις, ακόμη και για θέματα συναισθηματικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας είναι πλανήτης των θετικών εξελίξεων και βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στον οίκο σου που σχετίζεται με το συναισθηματικό βάθος και τη βαθιά οικειότητα, αλλά και τις οικονομικές σχέσεις. Το σημαντικό όμως αυτές τις μέρες είναι ότι σε αυτό το σημείο θα τον συναντήσει και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αρμονίας και της αγάπης. Μπορεί το ξεκίνημα του νέου χρόνου λοιπόν να είναι περισσότερο ζεστό από ό, τι φανταζόσουν! Παρ’ όλα αυτά, βρισκόμαστε σε έναν μήνα εκλείψεων, και μπορεί οι εντάσεις να μην λείψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου των συνεργασιών και της συντροφικότητας και το γεγονός ότι θα συναντήσει στο ίδιο σημείο τον Δία που είναι πλανήτης της τύχης, των θετικών εξελίξεων και της επέκτασης είναι πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική σου ζωή! Είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί μια σχέση αυτή την περίοδο ή να ξεκινήσει κάτι εντελώς νέο. Βέβαια, ήταν αρκετά πρόσφατη και η έκλειψη στον Αιγόκερω και μπορεί ακόμη να υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα ή μια δυσκολία στο να δεις ξεκάθαρα, η οποία όμως είναι παροδική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με μια ηλιακή έκλειψη στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα, έναν τομέα που θα σε απασχολεί για καιρό έντονα, σίγουρα πάντως όλη τη χρονιά. Στο σημείο αυτό έχουν μαζευτεί αρκετοί πλανήτες για να υπάρχει ένταση και για να καλείσαι να απαντήσεις στον εαυτό σου πρώτα από όλα πώς θα ήθελες να προχωρήσει μια σχέση ή η συναισθηματική σου ζωή. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή υπάρχουν δυσκολίες δεν υπάρχει και πάθος και ευχάριστες στιγμές!

ΛΕΩΝ

Μπορεί η νέα χρονιά να ξεκίνησε θεαματικά με μια έκλειψη Ηλίου, όμως αυτή τη βδομάδα έχουμε άλλες εξελίξεις πολύ ενδιαφέρουσες: Η Αφροδίτη θα βρεθεί στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα, ο πλανήτης της αρμονίας και της αγάπης δηλαδή στο ιδανικό σημείο! Και εκεί θα συναντήσει τον τυχερό, γενναιόδωρο Δία, πλανήτη των θετικών εξελίξεων και της επέκτασης. Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά ξεκινάει με έναν πολύ έντονα συναισθηματικό τρόπο και πολύ πιθανά με έναν νέο έρωτα. Καλή χρονιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται σε ένα σημείο που σχετίζεται με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, το σπίτι και την οικογένεια. Ο τέταρτος οίκος σου όμως έχει να κάνει και με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Εκεί η Αφροδίτη, πλανήτης της αρμονίας και της ισορροπίας, θα συναντήσει τον Δία, πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων. Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να βρεις τις ισορροπίες μέσα σου. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν με έναν τρόπο απόλυτα φυσικό!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον οίκο της επικοινωνίας, των γνωριμιών και της δικτύωσης. Αυτό είναι καταπληκτικό για την κοινωνική σου ζωή και για μια νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Εξάλλου και ο Δίας βρίσκεται στο ίδιο σημείο και μην ξεχνάς ότι είναι ο πλανήτης της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων, αυτός που από όπου περνάει, κάτι καλό γίνεται και κάτι καλό αφήνει. Μπορεί να ξεκινήσαμε κάπως έντονα τη χρονιά με μια έκλειψη πριν από λίγες μέρες, αλλά όπως φαίνεται ο Ιανουάριος έχει πολύ θετικές και συναρπαστικές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιανουάριος είναι μια συναρπαστική περίοδος που όμως σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με πρακτικά ζητήματα και, κυρίως, με τα οικονομικά, τα οποία φαίνεται ότι θα έχουν πολύ θετικές εξελίξεις που θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά. Η πρόσφατη έκλειψη ηλίου στον Αιγόκερω είναι θετική (αν και έντονη και ίσως πιεστική) και είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να γίνει μια νέα γνωριμία, καρμικού τύπου. Μην αυτοπεριορίζεσαι με “τύπο” ανθρώπων πολύ συγκεκριμένο, μπορεί κάποιοι άνθρωποι που αρχικά να μην σου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση να είναι τελικά πολύ συμβατοί μαζί σου, περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να ολοκληρώθηκε μόλις μια έκλειψη Ηλίου που να μας τάραξε λίγο, αλλά τώρα είναι η εβδομάδα σου. Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα φέρει μαζί της αρμονία, αγάπη, καλύτερα οικονομικά, βελτίωση των σχέσεων και μια ευκολία εκεί που συναντούσες δυσκολίες. Το πιο θετικό από όλα όμως είναι ότι στο ζώδιό σου θα συναντήσει τον Δία, πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων και ο συνδυασμός τους είναι εξαιρετικός – και για τη συναισθηματική σου ζωή και για την εμφάνιση και την ακτινοβολία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έπειτα από μια έκλειψη στο ζώδιό σου πριν από λίγες μέρες, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σε ανταμείψει. Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση – πολύ γλυκό αυτό μετά την πίεση που έχεις βιώσει. Και στο ίδιο σημείο θα συναντήσει τον Δία, πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων, μια καταπληκτική συνάντηση που μπορεί να αλλάξει εντελώς τη διάθεσή σου και να σε κάνει να μαγνητίζεις το καλύτερο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τους φίλους και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι εκεί θα συναντήσει τον Δία, τον πλανήτη των θετικών εξελίξεων, που φέρνει μόνο καλά. Ο συνδυασμός τους είναι τέλειος και για εξόδους, ψυχαγωγία και ωραίες στιγμές σε έναν κατά τα άλλα έντονο μήνα, αλλά και για νέες γνωριμίες, που μπορεί να είναι και πολλά υποσχόμενες.

ΙΧΘΥΣ

Η έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας μπορεί να συμβάλλει στο να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, να δικτυωθείς και να γνωρίσεις, όχι επιφανειακά, αλλά σε περισσότερο βάθος, νέους ανθρώπους. Βέβαια είναι μια περίοδος έντασης λόγω των εκλείψεων, αλλά και αρκετής δουλειάς λόγω των θετικών που συμβαίνουν σε αυτόν τον τομέα: η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και εκεί θα συναντήσει και τον Δία, πλανήτη των θετικών εξελίξεων! Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά ανεβάζουν και τη διάθεσή σου και αυτό έχει επίδραση και στις σχέσεις σου φυσικά.

Πηγή: Ωροσκόπιο Σχέσεων από Γιώργο Σαλαμά 7 ως 13/1/2019. από e-zwdia.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact