ΕΛΛΑΔΑ

Αλαλούμ με τον δολοφόνο της Κυριακής – Δεν τον δέχονται στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε σήριαλ εξελίσσεται το θέμα της επιστροφής του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του MEGA από πλευράς των φυλακών δεν τον δέχτηκαν στο σωφρονιστήριο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς νοσοκομείου Κορυδαλλού υποστήριξαν ότι ο 39χρονος είναι μόλις διασωληνωμένος.

Αποτέλεσμα αυτού του αλαλούμ είναι τελικά να επιστρέψει στο Αττικό νοσοκομείο ο δολοφόνος της Κυριακής.

Νωρίτερα, την πληροφορία ότι ο 39χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και οδεύει συνοδεία αστυνομικής δύναμης προς τις φυλακές Κορυδαλλού, μετέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Γιαννάκος. Όπως είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος στο Μega η νοσηλεία του δολοφόνου της 28χρονης μετά την απόπειρα ολοκληρώθηκε και δρομολογήθηκαν ήδη οι διαδικασίες επιστροφής του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ωστόσο υπήρξαν νέα δεδομένα.

Νωρίτερα o Μιχάλης Γιαννάκος είπε στο Mega ότι ο 39χρονος πραγματοποίησε μια χειριστική απόπειρα αυτοκτονίας για να γλυτώσει την φυλακή.

«Έκανε αυτοτραυματισμούς»

Γιατρός που στο παρελθόν είχε κουράρει τραύματα του 39χρονου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) στο Mega, όπου ανέφερε:

«Έκανε τραυματισμούς, αυτοτραυματισμούς. Αν θυμάμαι καλά, αυτό που ήρθε σε εμένα ήταν κάτι στο χέρι του. Κάτι είχε κάνει και με πήρε ο πατέρας του και τον βοήθησε. Ας πούμε ότι έριχνε μία γροθιά στο παράθυρο και τραυματιζόταν. Νομίζω μία τέτοια περίπτωση ήταν που ήμασταν μαζί στο ΚΑΤ».

Ο γιατρός μάλιστα μίλησε και για την σχέση που είχε με τον 39χρονο λέγοντας: «Τότε που ήταν στο ΚΑΤ είχε έρθει και την είχα γνωρίσει. Θυμάμαι ένα κορίτσι χαμογελαστό, ωραίο, ευγενικό, που ήταν… Τα πήγαινε πολύ καλά με τον Θανάση».

Ο γιατρός κατέληξε λέγοντας: «Ότι είχε προβλήματα το παιδί, πρέπει να είχε. Άκουγα διάφορα, ότι έπαιρνε ναρκωτικά και τέτοια, αυτά τα άκουγα, ότι ήταν ασταθής χαρακτήρας και αυτό το άκουγα. Αλλά οι γονείς του δεν μου έλεγαν τίποτα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact