ΕΛΛΑΔΑ

Fake news ότι αλλοδαπός ληστής εξαπέλυσε τρομοκρατικές απειλές κατά των Ελλήνων

Στις 3/1/2020 δημοσιεύτηκε απο κάποια ελληνικά μέσα ενημέρωσης,  η είδηση ότι ένας Αλγερινός εξαπέλυσε τρομακτικές απειλές κατά των Ελλήνων σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ όπου  συνελήφθη να ληστεύει και να ξυλοκοπεί ηλικιωμένους.

Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει!

Το άρθρο το είδαμε alerttv.com.gr καθώς και σε μεγάλα ειδησεογραφικά site  και το αναδημοσιεύσαμε χωρίς να διασταυρώσουμε την είδηση με αποτέλεσμα να πέσουμε και εμείς στην παγίδα των Fake News.

Σύμφωνα με τα ellinikahoaxes.gr, η  Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αναφέρει πως ο ταυτοποιημένος δράστης δεν προέβη σε κάποια τρομοκρατική δήλωση ή απειλή.

Επίσης, το θύμα του δράστη δεν ήταν ένας ηλικιωμένος άνδρας αλλά μια νεαρή κοπέλα. Τέλος, όλα τα άρθρα που αναπαρήγαγαν την “είδηση”, γράφουν πως ακολούθησε προσαγωγή στο Α.Τ. Δωδεκανήσου.

Ωστόσο, σύμφωνε με όσα γράφει τα ellinikahoaxes το συγκεκριμένο Α.Τ. έκλεισε με την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας πριν από δύο χρόνια και την περιοχή αστυνομεύει πλέον το Α.Τ. Λευκού Πύργου, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Αριστοτέλους. Στο κτίριο επί της οδού Δωδεκανήσου, παρέμειναν και στεγάζονται σήμερα τα Τμήματα Αλλοδαπών Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.


Η είδηση που είχαμε αναδημοσιεύσει στις 4 Ιανουαρίου 2020

Αλλοδαπός ληστής :«Θα σφάξουμε τους Έλληνες» και «Θα βιάσoυμε τις Ελληνίδες»


Τα πρώτα κρούσματα εγκλημάτων μίσους εναντίον των Ελλήνων από τους μουσουλμάνους εποίκους είναι γεγονός.

Συγκεκριμένα, Αλγερινός χθες το απόγευμα, προχώρησε σε τρομοκρατικές απειλές εναντίον των Ελλήνων αφού συνελήφθη να ληστεύει και να ξυλοκοπεί ηλικιωμένους σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Ο αλλοδαπός αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο ενός ηλικιωμένου στη γραμμή «10», με τον οδηγό του λεωφορείου να ειδοποιεί την ιδιωτική ομάδα ασφάλειας του ΟΑΣΘ, αλλά και την Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασε πρώτη η ομάδα του ΟΑΣΘ, ακινητοποιώντας τον δράστη, ο οποίος υπήρξε επιθετικός, χτυπώντας και τους άνδρες της ασφάλειας, αλλά και επιβάτες.

Το ανησυχητικό, ωστόσο, είναι οι τρομοκρατικές απειλές που άρχισε να εκτοξεύει, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού του με προσωπικό και επιβάτες, βρίζοντας, παράλληλα, την Ελλάδα, με τις κυριότερες εξ αυτών να περιλαμβάνουν τις φράσεις:

«Θα σφάξουμε τους Έλληνες» και «Θα βιάσoυμε τις Ελληνίδες».

Ακολούθησε η προσαγωγή του δράστη, στο Α.Τ. της οδού Δωδεκανήσου.

Δυστυχώς τα περιστατικά αυτά θα αυξηθούν τόσο σε αριθμό όσο και σε ένταση αφού πλέον κατά χιλιάδες οι μουσουλμάνοι έποικοι εγκαθίστανται στην ενδοχώρα.

Η Ελλάδα σε λίγο καιρό θα ζει και αυτή την πραγματικότητα της δυτικής Ευρώπης, όπου αλλοδαποί θα βγαίνουν (στην καλύτερη) με μαχαίρια και θα σφάζουν αδιάκριτα τους Έλληνες.

Με πληροφορίες απο ellinikahoaxes.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact