ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άμεση σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ζητά η ΝΔ

«Το προσφυγικό-μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου»

Την άμεση σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζητά η ΝΔ, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως δεν έχει κανένα σχέδιο και επισημαίνοντας πως δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό τον οποίο και χαρακτηρίζει «μοιραίο».

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, σημειώνει πως το προσφυγικό- μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου και πως είναι προφανές ότι δεν υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο άμεσης αντιμετώπισης της κατάστασης.

Επισημαίνει πως η ίδια η κυβέρνηση εδώ και εβδομάδες μιλούσε για επικείμενο κλείσιμο των συνόρων μας κάτι που επιβεβαιώνει, όπως λέει, ότι «το μόνο μέλημά της ήταν να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη και όχι ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης».

Ο κ. Κουμουτσάκος τονίζει, τέλος, πως η ΝΔ δεν εμπιστεύεται τον «μοιραίο», όπως τον χαρακτηρίζει, πρωθυπουργό για να αντιμετωπίσει τη δραματική αυτήν κατάσταση και του ζητά να συγκαλέσει άμεσα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, όπως οφείλει να κάνει.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact