ΕΛΛΑΔΑ

Αμετανόητο το τέρας που βίαζε τα παιδάκια μέσα στο βανάκι

Χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για τις πράξεις του, ο 40χρονο Φίλιππος Λεβαντός που κατηγορείται για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκων, υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση των θυμάτων.

Ωστόσο ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης και ζήτησε την ενοχή του κατηγορούμενου.

«Ο κατηγορούμενος δημιουργούσε κοινωνικές επαφές, κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων του και εκμεταλλευόταν την ανηλικότητα τους… Έχει αποκτήσει ροπή σε αυτές τις πράξεις, δεν μπορεί να αποβάλει την έξη. Έχω τη βεβαιότητα ότι είχε απόλυτη γνώση της ανηλικότητας των παθόντων και απόλυτη πρόθεση συναναστροφής ερωτικής με ανηλίκους».

Με αυτά τα λόγια ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ζήτησε σήμερα την ενοχή του 40χρονου Φίλιππου Λεβεντού, ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του με σκοπό να το αποπλανήσει.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος που ενώπιον του δικαστηρίου αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει λέγοντας ότι «ουδέποτε βίασε», δεν έπεισε ωστόσο τον εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος ζήτησε την καταδίκη του για τον βιασμό της 14χρονης που σύμφωνα με τη δικογραφία έλαβε χώρα στο σπίτι του στο Περιστέρι τον Αύγουστο του 2014.

Διαβάστε ακόμα:

Σε αυτό το βαν βίαζε ο 40χρονος παιδεραστής τα «αθώα» θύματά του

Ακόμη, ο εισαγγελικός λειτουργός στην αγόρευσή του, ζήτησε από το δικαστήριο να κηρύξει ένοχο τον κατηγορούμενο και για την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου αγοριού το οποίο επιχείρησε να επιβιβάσει στο ειδικά διαμορφωμένο βανάκι του στον Κορυδαλλό, όταν και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Ωστόσο, ο εισαγγελέας πρότεινε στο δικαστήριο να μετατραπεί το αδίκημα του του βιασμού σε βάρος 15χρονου αγοριού, που φέρεται να έλαβε χώρα, στη Ναύπακτο σε παρά φύσει ασέλγεια με ανήλικο.

Αντίθετα, στην απολογία του στο δικαστήριο, ο 40χρονος, που είχε κριθεί προφυλακιστέος, υποστήριξε πως ουδέποτε βίασε τόσο τη 14χρονη όσο και τον 15χρονο στη Ναύπακτο. Όπως ισχυρίστηκε, συνευρέθηκε ερωτικά μαζί τους με τη θέληση τους. Ανέφερε, χαρακτηριστικά στην απολογία του: «Της πρότεινα να κάνουμε έρωτα και κάναμε με τη συναίνεση της (σ.σ. αναφερόμενος στην ανήλικη)». Σε ό,τι αφορά το άλλο θύμα του, το ανήλικο αγόρι, ο 40χρονος ισχυρίστηκε: «Γνωριστήκαμε σε «δωμάτιο» του Facebook για ομοφυλόφιλους. Μου είπε να βρεθούμε στον Κορυδαλλό. Μου είπε ότι είχε πρόβλημα και ότι τον κορόιδευαν οι φίλοι του. Του είπα να τα πούμε από κοντά και ότι είναι πολύ μικρός. Μου απάντησε ότι ήδη έχει κάνει κάποια πράγματα». Μάλιστα, για την ανήλικη ανέφερε επιπλέον πως την γνώρισε σε site για ομοφυλόφιλους όπου η ίδια παρουσιαζόταν ως αγόρι.

Τέλος, αναφερόμενος στα videos που εντοπίστηκαν σε σκληρό δίσκο στο σπίτι, υποστήριξε ότι είναι από προσωπικές του στιγμές και ότι κανένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτά δεν είναι ανήλικο.

Τα θύματα του επιτέθηκαν

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών αλλά και των θυμάτων τόσο σε βάρος του κατηγορούμενου όσο και σε βάρος μάρτυρα υπεράσπισής του παιδεραστή με το βανάκι.

Ο 40χρονος Φίλιππος Λεβεντός συνελήφθη επ αυτοφώρω την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του με σκοπό να το αποπλανήσει.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 1 Ιουνίου, πρώτη ημέρα της δίκης, σε μια από τις διακοπές της ακροαματικής διαδικασίας, συγγενείς ενός 14 κοριτσιού που φέρεται, σύμφωνα με τα στοιχεία, να έχει βιαστεί από τον 40χρονο τον Αύγουστο του 2014, ξέσπασαν. Επιτέθηκαν με γροθιές και μπουνιές σε μάρτυρα ο οποίος είχε προσέλθει να καταθέσει στο δικαστήριο, ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Ένταση επικράτησε στο δικαστήριο και όταν ανήλικο κορίτσι, που μπήκε στην αίθουσα της ώρα της δίκης, πέταξε ένα μπουκάλι στον 40χρονο βρίζοντας τον, με τους συγγενείς της και τους αστυνομικούς να προσπαθούν μάταια να την ηρεμήσουν.

Λαμβάνοντας το λόγο, ωστόσο, στο δικαστήριο ο 40χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί και συγκεκριμένα, αυτές του βιασμού, της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και της προμήθειας και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Κατά τη σημερινή πρώτη ημέρα της δίκης καταθέτουν στο δικαστήριο συγγενείς των ανήλικων παιδιών που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο του 40χρονου. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι καταθέσεις των ανηλίκων θυμάτων αναγνώστηκαν κεκλεισμένων των θυρών.

Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι

Τους ανατριχιαστικούς διαλόγους που είχε παιδεραστής με ένα 12χρονο αγόρι από τα Πετράλωνα είχε αποκαλύψει η Espresso. Πρόκειται για χαρακτηριστικό δείγμα προσέγγισης παιδεραστή σε ανήλικο αγόρι, που έχει «ψαρέψει» στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελικά ο παιδεραστής καταφέρνει να συναντηθεί με το παιδί και μάλιστα στο ίδιο του το σπίτι, καθώς κατά την διάρκεια τις συνομιλίας ήδη ο δράκος κινείται με το αυτοκίνητο του στην περιοχή.

Παιδεραστής: Τι κάνεις μπουμπούκι μου;
Ανήλικος: Ποιος;
Παιδεραστής: Ο άνθρωπος σου…
Ανήλικος: Ποιος άνθρωπος;
Παιδεραστής: Αυτός που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι έχεις στο κεφαλάκι σου.
Ανήλικος: Τι θα μου κάνεις;
Παιδεραστής: Καπνίζεις;
Ανήλικο: Πότε πότε.
Παιδεραστής: Θες να κάνουμε μαζί ένα τσιγαράκι;
Ανήλικος: Ποιος είσαι;
Παιδεραστής: Αυτός που θα σε στείλει στα ουράνια και θα ξεχάσεις τα πάντα. Να σου κάνω μια ερώτηση;
Ανήλικος: Τι θες;
Παιδεραστής: Έχεις φίλη;
Ανήλικος: Έχω…
Παιδεραστής: Πάρε και την φίλη σου μαζί να κάνουμε ένα τσιγαράκι και παράλληλα να πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι. Που μένεις;
Ανήλικος: Πετράλωνα…
Παιδεραστής: Τώρα μόλις περνάω από εκεί και θα σε πάρω από το Iphone. Είσαι μόνος τώρα;
Ανήλικος: Τέτοια ώρα είμαι πάντα μόνος…
Παιδεραστής: Δεν θες να κατέβεις να σε γνωρίσω που το θέλω πολλή και να πάμε βόλτα με το ωραίο μου αυτοκίνητο;
Ανήλικος: Δεν θα ήταν άσχημα, αλλά δεν έχω μια…
Παιδεραστής: Μην σε νοιάζει, θα πάρουμε στιγμιαίο καφέ και θα το πιούμε στο αυτοκίνητο μου. Είσαι; Είμαι ήδη κοντά σου και νιώθω ήδη πως σε έχω δει.
Ανήλικος: Με δουλεύεις;
Παιδεραστής: Όχι είμαι δίπλα σου.
Ανήλικος: Που ακριβώς;
Παιδεραστής: Στην Οδό ….
Ανήλικος: Κατεβαίνω τώρα αν και είσαι μακριά, θα πάρω όμως μαζί μου κινητό.
Παιδεραστής: Πες μου που ακριβώς είναι το σπίτι σου.
Ανήλικος: Στα Πετράλωνα στην οδό …. 18.
Παιδεραστής: Μην κουνηθείς από κει έρχομαι.
Ανήλικος: Οκ θα σε περιμένω στην είσοδο.
Παιδεραστής: Να έλθω επάνω;
Ανήλικος: Οκ έλα πάνω…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact