ΖΩΔΙΑ

Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια θα περάσεις έναν υπέροχο Νοέμβριο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Νοέμβριο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Νοέμβριο δεν είναι πολλά

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, κοινώς στο τέλος του γ’ δεκαημέρου, έχεις να περιμένεις πολλά και όμορφα πραγματάκια να γίνουν, καθώς, όπως ίσως γνωρίζεις, ο Δίας θα σου κάνει τη χάρη να επιστρέψει πάνω σου, φέρνοντάς σου καινούργιες ευκαιρίες και δυνατότητες ανέλιξης, τόσο στην προσωπική όσο και την ερωτική σου ζωή ή τις σχέσεις σου. Μπορεί μάλιστα να ολοκληρωθεί με επιτυχία κάτι που είχες ξεκινήσει, παλιότερα αλλά, λόγω συνθηκών, δεν ευοδώθηκε. Από την άλλη, από τις 16 και μετά εσύ του α’ δεκαημέρου να αναμένεις μια διάκριση, προαγωγή ή μια καινούργια προοπτική στα επαγγελματικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όπως ο απέναντί σου, έτσι κι εσύ των τελευταίων ημερών θα είσαι από τους τυχερούς που θα απολαύσουν τα δώρα που απλόχερα θα τους χαριστούν από το σύμπαν, λόγω του Δία που επιστρέφει στον 7ο οίκο σου φέρνοντας ευκαιρίες, ευκολίες, λύσεις και προοπτικές για νέες συνεργασίες, αρκετά επωφελείς. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας που θα εξελιχθεί γρήγορα σε δεσμό. Από τις 16 και μετά, εσύ του α’ δεκαημέρου θα βελτιώσεις και τις συνθήκες του περιβάλλοντός σου, θα φτιάξεις το σπίτι σου, θα περάσεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια και το ταίρι σου, θα κάνεις αγορές οικιακού εξοπλισμού και ενδεχομένως να επιλυθούν υπέρ σου κληρονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σου, Δίας, επιστρέφει στον 4ο οίκο σου, οπότε εσύ που είσαι γεννημένος τέλος του γ’ δεκαημέρου, θα απολαύσεις έναν όμορφο Νοέμβριο, αφού θα σου προσφέρει ένα ωραίο σπιτικό και όμορφες οικογενειακές στιγμές. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να αγοράσεις είδη οικιακού εξοπλισμού, αντικείμενα ή έπιπλα που ήθελες καιρό, αλλά και να χουχουλιάσεις τώρα που αρχίζουν οι κρύες νύχτες με τον καλό ή την καλή σου αγκαλιά. Αν είσαι μόνος/η και δεν έχεις βρει ταίρι, μην στενοχωριέσαι καθώς από τις 16 και μετά, με την Αφροδίτη πάνω σου περιζήτητος θα γίνεις, η καρδούλα σου θα αρχίσει να χτυπά γοργά και οι ευκαιρίες για έναν έρωτα που θα σε συναρπάσει θα είναι αρκετές, κυρίως για σένα που θα είσαι στο α’ δεκαήμερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τετράδα κλείνεις εσύ που η αλήθεια είναι ότι επανεμφανίζονται προοπτικές βελτίωσης στην ερωτική σου ζωή και έχεις όλα τα περιθώρια να βρεις τον έρωτά σου, με τον Δία στον 5ο οίκο σου. Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να προχωρήσει ένα ειδύλλιο που έμεινε στη μέση και τώρα να έχει την επιθυμητή για σένα εξέλιξη, όπως επίσης και η απόκτηση ενός παιδιού, αν ήταν στα άμεσα σχέδιά σου. Από την άλλη, από τις 16 και μετά, αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, θα αυξηθούν τα οικονομικά σου, μπορεί να κάνεις μια συμφωνία που θα είναι “όλα τα λεφτά”, να πάρεις ή να κερδίσεις επιπλέον χρήματα, να έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να χτυπήσει η καρδιά σου δυνατά για πρόσωπο που θα γνωρίσεις και θα σε συνεπάρει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact