ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής από τις 9 Σεπτέμβρη: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και ποιες μέρες

Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή έφτασε και μάλιστα έχει ως αφετηρία τις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ η διάρκειά του θα επεκταθεί ως τις 2 Οκτωβρίου.

Όπως κάθε φορά υπάρχουν ορισμένα ζώδια τα οποία κατά την ανάδρομη πορεία του θα επηρεαστούν σε μεγαλύτερο βαθμό από τα άλλα.

Ωστόσο, το κύριο μήνυμα που περνά είναι η αναθεώρηση της ζωής μας και η προσοχή που θα πρέπει να επιδεικνύουμε στις ανάγκες του ίδιου μας του εαυτού.

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια ετοιμάσου να μπεις σε ιδιαίτερη era, όπου κάποια πράγματα θα αλλάξουν μέσα από εμπόδια ή καταστάσεις που χρήζουν επίλυσης.

Κριός

Κορωνίδα σφαίρας επιρροής θα αποτελέσουν οι συνεργασίας σε οποιαδήποτε μορφή τους. Επικοινωνιακές δυσκολίες, τόσο με το σύντροφό σας, όσο με τους φίλους ή συνεργάτες του στενού σας κύκλου θα χτυπήσουν την πόρτα. Μάλιστα, μην παραξενευτείτε εάν κάποιος έρωτας από τα παλιά προσπαθήσει να και πάλι να μπει στη ζωή σας ή μια σύγκρουση από το παρελθόν αναβιώσει στη σχέση σας.

Το κόκκινο καμπανάκι για εσάς θα χτυπήσει στις 18 Σεπτεμβρίου, όπου καλό είναι να αποφύγετε ακραίες, παρορμητικές αποφάσεις, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες παρεξηγήσεις.

Ανάδρομος Ερμής από τις 9 Σεπτέμβρη | Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο και ποιες μέρες

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Παρθένος

Ο οικονομικός τομέας της ζωής σας φαίνεται πως θα πληγεί περισσότερο υπό την επίδραση του ανάδρομου Ερμή. Τα μπερδέματα και οι δυσκολίες σε χρηματικές συναλλαγές θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να ξεσπάσουν στις 23 Σεπτεμβρίου, οπότε καλό θα ήταν να σταθείτε μακριά από επικίνδυνες συμφωνίες, οι οποίες μπορούν να σας παρασύρουν.

Από την άλλη, στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα συναντήσει την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και η ευκαιρία για σκέψεις ρομαντισμού γεννάται. Το κλειδί σε αυτήν την περίπτωση είναι το μυαλό να συμβαδίζει με την καρδιά.

Ζυγός

Το μεγαλύτερο μήκος της πορείας του Ερμή πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, επομένως η αίσθηση προσωπικής πίεσης θα πάρει θέση εντείνοντας την ανάγκη να επεξεργαστείτε την εικόνα σας και το πώς θέλετε εκείνη να βγει προς τα έξω.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν ξεκινούν τα γενέθλια στο ζώδιό σας, βαθιές συζητήσεις με πομπό-δέκτη τον εαυτό σας αρχίζουν, για το λόγο αυτόν πάρτε το χρόνο σας, ακούστε τι έχει να σας πει και λάβετε την ανάλογη δράση.

Πηγή: belikeyou.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact