ΚΟΣΜΟΣ

«ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ» ο υπουργός Άμυνας του Πούτιν

«Σας περιμένει μια άσχημη μοίρα λόγω του κυνισμού του Κιέβου» διαμηνύουν Ρώσοι αξιωματούχοι σε μια νέα επίδειξη ισχύος, ενώ ο πόλεμος έχει περάσει στην δεύτερη φάση του.

Η Μόσχα κάλεσε ολόκληρο τον ουκρανικό στρατό να «καταθέσει τα όπλα» και τους τελευταίους υπερασπιστές της πόλης της Μαριούπολης να τερματίσουν την «χωρίς νόημα αντίστασή τους», σε μια έκκληση που έρχεται καθώς η Μόσχα φαίνεται να έχει ξεκινήσει στη μεγάλη της επίθεση στην ανατολική Ουκρανία.

Η ουκρανική προεδρία, από την άλλη, δεν δείχνει να κάμπτεται. Ή μάλλον αυτές τις εντολές έχει πάρει, καθώς τα βίντεο με τον πρόεδρο Ζελένσκι και την παρέα του, κατά πάσα πιθανότητα υπό την επήρεια ναρκωτικών, δείχνουν πως ο ουκρανικός λαός δίνεται ως τροφή στον πόλεμο, προκειμένου να πληγεί η Ρωσία του Πούτιν.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ αποκάλεσε τον Ζελένσκι ναρκομανή και αλκοολικό, σχολιάζοντας δηλώσεις του περί πυρηνικών της Ρωσίας: «Οι δηλώσεις του εξαρτώνται από τι πίνει ή καπνίζει κάθε φορά.

Από την πλευρά του ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, τον οποίο η Δύση παρουσίαζε νεκρό από καρδιά, δήλωσε πως οι δυτικοί στέλνοντας συνεχώς όπλα στην Ουκρανία θέλουν να χρησιμοποιήσουν και να σκοτώσουν μέχρι και τον τελευταίο Ουκρανό και πως οι ΗΠΑ θέλουν να κρατήσει ο πόλεμος όσο τον δυνατό περισσότερο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact