ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο από την βίαιη επίθεση του 50χρονου σε βάρος της 40χρονης στο Μενίδι

Μέσα σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή στην περιοχή της Φυλής συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της πρώην συντρόφου του στο Μενίδι.

Η 40χρονη γυναίκα, που βρέθηκε το πρωί νεκρή από μαχαιριές, είχε κάνει εις βάρος του τρεις καταγγελίες μέσα σε 11 χρόνια. Η πρώτη το 2013, η δεύτερη το 2022 και η τρίτη στις 7 Μαΐου, καταγγελία για την οποία ο 50χρονος θα δικαζόταν την Παρασκευή. «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά», φέρεται να είπε η κόρη τους μόλις την εντόπισε νεκρή στη μέση του δρόμου, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό βίας σε βάρος της 40χρονης, ακούγονται οι φωνές και οι εκκλήσεις της για βοήθεια στη διάρκεια ενός καβγά.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της Aστυνομίας για το τελευταίο περιστατικό βίας που είχε καταγγελθεί από τη 40χρονη, την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή 7 Μαΐου, θα μπορούσε το δικαστήριο, βάσει του νέου ποινικού κώδικα, να ορίσει δικάσιμο εντός τριών ημερών και να διατάξει την κράτηση του συντρόφου της, αντί να προσδιορίσει τη δίκη μετά από 10 ημέρες, δηλαδή για τις 17 Μαΐου.

Ωστόσο, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η άρση της προσωρινής κράτησης του συλληφθέντος ήταν μονόδρομος για το δικαστήριο, καθώς σύμφωνα με τον ΚΠΔ, θα μπορούσε να κρατηθεί μόνο αν η αναβολή δεν ξεπερνούσε τις 3 ημέρες.

Οι δικαστικές πηγές επιμένουν οτι δεν μπορούσε να δοθεί τριήμερη αναβολή αφού δεν είχαν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση, όπως την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία ακόμα δεν έχει φτάσει αν και η δίκη του φερόμενου ως δράστη είχε προσδιοριστεί για την Παρασκευή. Επίσης, το ίδιο το θύμα δεν είχε προσέλθει στο δικαστήριο.

Υπάρχει όμως αντίλογος και για αυτό από τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, καθώς αναφέρουν ότι το προανακριτικό υλικό ήταν πολύ πλούσιο με καταθέσεις της ίδιας και της κόρης της που για ευθείες απειλές κατά της ζωής της, ενώ υπήρχε και το ποινικό παρελθόν του φερόμενου ως δράστη με όλο το ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, με τα οποία, όπως υποστηρίζουν, θα μπορούσε να γίνει η εκδίκαση εκείνη την ημέρα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact