ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην τραγωδία με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα – Στο Ανθρωποκτονιών ο φάκελος

Σε θρίλερ εξελίσσεται η πρωτοφανής για τα χρονικά υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη μέσα σε μόλις τρία χρόνια, στην Πάτρα.

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση, ο φάκελος για τον θάνατο του τρίτου παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας, μεταφέρεται από την Πάτρα στην Ασφάλεια Αττικής και ανατίθεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Και αυτό γιατί υπάρχουν σκοτεινά σημεία στην υπόθεση και πρέπει να διευκρινιστούν.

Γι αυτό και την υπόθεση ανέλαβε μια υπηρεσία που έχει πείρα στη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων. Σημειώενται ότι το κοριτσάκι πέθανε στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας και όχι στην Πάτρα. Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία παρήγγειλε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι αιτίες του θανάτου των κοριτσιών. Στο πλαίσιο της έρευνας πρόκειται να κληθούν για να καταθέσουν οι γονείς των τριών κοριτσιών, οι ιατροδικαστές που συνέταξαν εκθέσεις για τους “μυστηριώδεις” θανάτους και οι γιατροί των παιδιών.

Οι γιατροί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναφέρουν ότι δεν μπορεί να εξηγηθεί ο θάνατος των τριών παιδιών.

Ειδικότερα, το δεύτερο παιδί, η Ίριδα, φαίνεται να είχε διαγνωστεί με αγενεσία βλεφόκομβου, με τους γιατρούς να λένε ότι αν το παιδί έπασχε από κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ζήσει για επτά μήνες. Θα είχε χάσει τη ζωή της από τις πρώτες ώρες. Και το τρίτο περιστατικό όμως, με την 9χρονη Τζωρτζίνα, προκαλεί ερωτήματα.

Το παιδί φαινόταν να έχει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά αυτό δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Η Τζωρτζίνα άφησε την τελευταία της πνοή με τη μητέρα της δίπλα στο Νοσοκομείο Παίδων.

Η μητέρα ανέφερε ότι είχε ξαφνικό πρόβλημα. “Με τον κοινό νου φαντάζει ακατανόητο, όχι σε μια περίπτωση, αλλά σε τρεις που έπληξαν με τον πλέον τραγικό τρόπο την ίδια οικογένεια, να μην υπάρχουν επαρκείς απαντήσεις”, ήταν το σχόλιο εισαγγελικής πηγής στην εφημερίδα “Πελοπόννησος”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact