ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του ζευγαριού στην Κύπρο

Ο βασικός κατηγορούμενος είπε «όχι» σε όλες τις κατηγορίες

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο Στρόβολο της Λευκωσίας, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου. Σήμερα η διαδικασία θα συνεχιστεί με την κατάθεση παραδεκτών γεγονότων.

Κατηγορούμενοι είναι ο 33χρονος Λ.Τ, ο 23 ετών ετεροθαλής αδελφός του Λ.Σ, η 21 ετών πρώην σύντροφος του 33χρονου Σ.Σ και ο 22χρονος Μ.Χ.

Ανατροπή έφερε στην υπόθεση η αλλαγή στάσης του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση Λ.Τ,  ο οποίος άλλαξε την ομολογία του και είπε «όχι» σε όλες τις κατηγορίες, που του απαγγέλθηκαν αναφέρει το sigmalive.com.

Αρχικά ο 33χρονος είχε δηλώσει μη παραδοχή μόνο σε μια κατηγορία, που αφορά στη διάρρηξη της κατοικίας του άτυχου ζεύγους, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν υπήρξε διάρρηξη διότι «ήταν ανοικτά».

Κατά την προηγούμενη δικάσιμο η Κατηγορούσα Αρχή ενημέρωσε το δικαστήριο ότι αναστέλλει την ποινική δίωξη εναντίον και των τεσσάρων κατηγορουμένων όσον αφορά στην 3η κατηγορία της συνωμοσίας για φόνο. Ως εκ τούτου το Κακουργιοδικείο απάλλαξε τους κατηγορουμένους από τη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact