ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναβολή αγώνων ΑΕΚ – ΠΑΟ και Ιωνικός-ΠΑΟΚ ζητά η ΕΛΑΣ

Την αναβολή των αγώνων ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένοι για την προσεχή Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, ζητά η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με αίτημα που απέστειλε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς την αρμόδια Αρχή, ζητά να μην πραγματοποιηθούν οι αγώνες του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17:15 και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στις 19:30 λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ζητάει την αναβολή και των δύο αναμετρήσεων λόγω αδυναμίας φύλαξής τους, αφού ήδη λαμβάνονται μέτρα για την επέτειο των 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αλλά και ενόψει της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου.

Από την πλευρά της πάντως η Λίγκα, όπως και οι ομάδες είναι κάθετα αντίθετες στο ενδεχόμενο αναβολής των αγώνων τους. Η διοργανώτρια μάλιστα το έχει διαμηνύσει αυτό και εγγράφως.

Η πιθανότητα αναβολής είναι κάτι που βρίσκει σφόδρα αντίθετους άπαντες

Συγκεκριμένα, μέσω του προέδρου του συνεταιρισμού, Γιώργου Μποροβήλου, εστάλη απάντηση στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και στην αστυνομία, πως η πιθανότητα αναβολής είναι κάτι που βρίσκει σφόδρα αντίθετους άπαντες. Η Λίγκα τονίζει ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες, ενώ γίνεται σαφές πως κάτι τέτοιο αποτελεί πλήγμα για το ποδόσφαιρό μας από τη στιγμή που έχουν προγραμματιστεί αεροπορικά εισιτήρια και η ΚΕΔ έχει κάνει τους προγραμματισμούς της για τον ορισμό ξένων διαιτητών.

Επίσης, λένε ότι «δεν είναι δυνατόν μόλις λίγα 24ώρα από τη σέντρα των αγώνων να υπάρχει ένα τέτοιο αίτημα, ειδικά από τη στιγμή που τα δύο αυτά γεγονότα (επέτειος Γρηγορόπουλου και επίσκεψη Πάπα) είναι προγραμματισμένα εδώ και καιρό.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact