ΕΛΛΑΔΑ

Ανδραβίδα: Φόβοι ότι ο δολοφόνος εμπλέκεται και στην εξαφάνιση δύο εργατών

Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον δράστη του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, με τις Αρχές να είναι έτοιμες να ερευνήσουν ακόμα και υποθέσεις εξαφάνισης προσώπων που είχαν τσακωθεί με τον 60χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, οι Αρχές ετοιμάζονται να ζητήσουν τη συνδρομή της Europol για την αναζήτηση δύο συγκεκριμένων ανδρών, ενός Αλβανού κι ενός Βούλγαρου, που ήταν εποχικοί εργάτες στην περιοχή της Ανδραβίδας.

Τους είχε απειλήσει με όπλο

Οι εργάτες γης είχαν διαπληκτιστεί το 2019 με τον 60χρονο και μέσα σε δύο ημέρες εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

Το περιστατικό συνέβη σε καφενείο οικισμού έξω από την Ανδραβίδα, με τον μετέπειτα δράστη της τετραπλής δολοφονίας να εξαπολύει σε βάρος τους ρατσιστικά σχόλια που αφορούσαν την καταγωγή τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει διαπληκτισμός και ο 60χρονος να βγάλει όπλο και να τους απειλήσει.

Αμέσως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και το συμβάν έληξε εκεί. Ωστόσο, δύο ημέρες αργότερα, ο εργοδότης των δύο ανδρών είπε σε ανθρώπους της περιοχής πως ο Βούλγαρος και ο Αλβανός δεν εμφανίστηκαν για δουλειά. Μάλιστα, φέρεται να έφυγαν χωρίς καν να ζητήσουν τα μεροκάματά τους. Η υπόθεση ερευνάται πολύ σοβαρά από τις Αρχές και ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν θα ζητηθεί η συνδρομή της Europol, προκειμένου να εντοπιστούν οι δύο εργάτες στις χώρες τους.

«Τον φοβούνταν»

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος υποστήριξε στην ομολογία του ενώπιον των δικαστικών λειτουργών πως τσακώθηκε με το ζευγάρι γιατί του χρωστούσε ενοίκια, ενώ παράλληλα ενοχλούσε και εκφόβιζε τη μητέρα του που διαμένει στον επάνω όροφο του σπιτιού. Ο 60χρονος, σκότωσε το ζευγάρι την ώρα που κοιμόταν, χρησιμοποιώντας ως «σιγαστήρα» ένα μαξιλάρι, ενώ τα δύο βρέφη, ενός και δύο ετών, φέρεται να τα στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια.

Το σκοτεινό παρελθόν του, περιγράφει στην ίδια πηγή, ο θείος της πρώτης του συζύγου, ρίχνοντας φως στις άγνωστες πτυχές του ανθρώπου που, αφού εκτέλεσε το ανδρόγυνο, σκότωσε με τα χέρια του και τα δύο του παιδιά. «Όλοι φοβούνταν τον δολοφόνο. Στα 15 του είχε ρίξει με καραμπίνα σε έναν φίλο του και το 2013 είχε πυροβολήσει επτά φορές έναν άλλον άνδρα, που ευτυχώς έζησε. Επίσης, πυροβολούσε σκυλιά και τα σκότωνε», λέει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας ότι ο δράστης ήταν βίαιος απέναντι στην πρώην σύζυγό του. «Την ανιψιά μου τη χτυπούσε διαρκώς, ακόμα και δημοσίως, μέσα στον δρόμο, μέχρι που τον χώρισε», τονίζει.

Οι γείτονές του θυμούνται με τρόμο πως ο συμμαθητής που είχε πυροβολήσει με καραμπίνα ο δράστης στην ηλικία των 15 ετών ακόμα έχει σκάγια στα πόδια του, ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε θανατηφόρο τροχαίο με δικυκλιστή. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι τον 32χρονο Αρμάντο και την 37χρονη σύζυγό του Μαρία και στη συνέχεια αφαίρεσε τη ζωή των δύο ανυπεράσπιστων παιδιών, φράζοντας τις αναπνευστικές οδούς τους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact