ΑΠΟΨΕΙΣ

«Ανίκανοι» και στα Εθνικά θέματα! Τα «ξεπουλάνε» όλα Τσίπρας-Καμμένος

Γράφει Ο Παναγιώτης Σταματέλλης

Αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα είναι πρωτοφανές.

Η Πατρίδα μας βρίσκεται στην χειρότερη θέση απο την μεταπολίτευση και μετά. Δωσίλογοι προδότες χάνουμε το ένα μετά το άλλο στα Εθνικά μας θέματα. Θέλετε στην Τουρκία; «γκριζάρισαν» τα Ίμια, μαύρο κατάμαυρο έπεσε στην χώρα μας. Τα παίρνουν οι Τούρκοι με το έτσι θέλω. Είναι έτοιμοι να γκριζάρουν Οινούσσες, Παναγιά, Καστελόριζο και γιατί όχι και ολόκληρο το Αιγαίο.

Που ήταν τρεις μέρες ο Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος την ώρα που στα ΙΜΙΑ οι Τούρκοι ήθελαν νεκρούς βυθίζοντας τη ναυαρχίδα του λιμενικού «Γαύδος»; ΑΦΑΝΤΟΙ!!! Μετά απο τρεις μέρες θυμήθηκε ο Πρωθυπουργός να ενημερωθεί για τη κατάσταση;;;   Ευτυχώς παρενέβη η Αμερική σαν «Πόντιος Πιλάτος» για Αποκλιμάκωση της έντασης στα Ίμια. 

Θέλετε απο την Αλβανία μεριά; Διεκδικούν περιουσίες των Τσάμηδων, τον προδοτών οι οποίοι κατέδιδαν  τους Έλληνες στους Αλβανούς.

«θέλουμε τα εδάφη μας » λένε μέχρι την Πρέβεζα.  Τι άλλο θα ακούσουμε; Μέχρι και οι Αλβανοί  πήραν χαμπάρι τι ρόλο βαράνε οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πολιορκούν με απίστευτες και προκλητικές δηλώσεις.

Για τα Σκόπια

Αυτές τις ώρες η ονομασία γράφεται, «Άνω Μακεδονία», δεν έχει σημασία τι όνομα και τι παραμύθια της χαλιμάς θα είναι, είναι…«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Το χάνουμε και αυτό το εθνικό θέμα παρόλο που βγήκαν οι όλοι (εκτός φυσικά τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ)Έλληνες στους δρόμους

Βέβαια για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν καθίσει στην καρέκλα της εξουσίας, αυτούς τους απίστευτους τύπους, τυχοδιώκτες στο παρελθόν, ανθρώπους που δεν έκαναν τίποτε άλλο απο το να πετάνε πέτρες και να σπάνε μάρμαρα και να χτυπιούνται με την αστυνομία, αυτούς κάναμε δυστυχώς κυβέρνηση.

Αυτά πληρώνει  ο Ελληνικός Λαός σήμερα. Θα τα πληρώνει για τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια την ίδια ώρα που το πολιτικό σύστημα έχει βουλιάξει, είναι στο βούρκο. Λάσπη ο ένας στον άλλον, θέλετε Novartis; Σκανδαλάρα! θέλετε Siemens; Πάλι σκανδαλάρα!

Χθες ωστόσο μετά απο 10 ολόκληρα χρόνια ο πρώην ταμίας του Σημίτη, πρώην ταμίας του ΠΑΣΟΚ, ο Σπύρος ο Αυγερινός ομολόγησε στο δικαστήριο ότι το 1 εκατ. του Τσουκάτου το πήραν για «κομματική» χορηγία από τη Siemens .Ντροπή σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Αυτά πληρώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός.

Ξυπνάτε Έλληνες!!!

Επανέρχομαι…

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact