ΚΟΣΜΟΣ

Ανήλικες «μηχανές γεννήσεων» απ” όλο τον πλανήτη στρατολογεί το ISIS

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η επιρροή του ISIS στο μουσουλμανικό κόσμο της Ευρώπης και η δυναμική απήχησης της οργάνωσης με ηλεκτρονικά μέσα.

Η στρατολόγηση νέων μελών από τους τζιχαντιστές του Ιράκ και της Συρίας δεν εξαιρεί πλέον ούτε ανήλικες γυναίκες, όπως προκύπτει από την εξαφάνιση μιας 15χρονης κατοίκου του Μπρίστολ, που φέρεται να προσηλυτίστηκε μέσω διαδικτύου από τους εξτρεμιστές!

Η Γιούσρα Χουσιέν, που περιγράφεται ως αριστούχος μαθήτρια με τη φιλοδοξία να γίνει οδοντίατρος, εγκατέλειψε την περασμένη εβδομάδα το σπίτι της με προορισμό την Τουρκία και πιστεύεται ότι βρίσκεται ήδη πλέον στη Συρία. Η 15χρονη μαθήτρια πήρε λεωφορείο για το Λονδίνο και στο αεροδρόμιο του Heathrow συνάντησε μια 17χρονη από το νότιο Λονδίνο για να επιβιβαστούν παρέα στην πτήση για Κωνσταντινούπολη, κάτω από τη μύτη της αστυνομίας και των ελεγκτικών αρχών του αεροδρομίου.

Η νεαρή Γιούσρα Χουσιέν

Η νεαρή Γιούσρα Χουσιέν

Οι γονείς της, σομαλικής καταγωγής, απηύθυναν έκκληση απελπισίας μέσω των Μ.Μ.Ε. και των Sosial Media καλώντας τη Γιούσρα να δώσει σημεία ζωής. Η οικογένεια της θεωρεί ότι η νεαρή, που το πρωί της περασμένης Τετάρτης ξεκίνησε για το σχολείο αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, υπέστη πλύση εγκεφάλου μέσω internet, από όπου κλείστηκαν και τα εισιτήρια για τη διαφυγή της, καθώς η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα λόγω περιορισμένης οικονομικής δυνατότητας.

Περισσότερες από 50 μουσουλμάνες της Βρετανίας υπολογίζεται ότι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα για να μεταναστεύσουν στη πόλη Ράγκα της ανατολικής Συρίας, όπου διατηρεί ένα από τα αρχηγεία του ο Isis. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη… διαιώνιση του «είδους» των τζιχαντιστών, αφού ο σκοπός της ξενιτιάς είναι ο γάμος με τους μαχητές της οργάνωσης, αλλά και η απλή προσφορά… σεξουαλικών υπηρεσιών.

Τον περασμένο Ιούλιο οι δίδυμες 16χρονες Ζάρα και Σάλμα εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στο Μάντστεστερ για να μαθευτεί αργότερα ότι ακολούθησαν τους αδερφούς τους στη Συρία. Βάσει αναφορών, αμφότερες ζουν πια, ως παντρεμένες, το… μικρασιατικό όνειρο…

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact