ΚΟΣΜΟΣ

Ανοιχτή επιστολή του Ντέιβιντ Μπέκαμ κατά της απόσχισης της Σκωτίας


Ο Βρετανός «θρύλος» των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ απευθύνει ανοιχτή επιστολή προς τους Σκοτσέζους – Ο Μπέκαμ τονίζει, πόσο υπερήφανος ένιωσε, όταν αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς του 2012 με την εθνική ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτά που μας ενώνουν, είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», τονίζει σε ανοιχτή επιστολή του προς τους Σκωτσέζους, ο Βρετανός διεθνής άσος του ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, μόλις τρεις ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα, που θα κρίνει, αν η Σκωτία θα αποσχιστεί από το Ηνωμένο Βασίλειο, ή αν θα παραμείνει κάτω «από την ομπρέλα των Βρετανών».

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, δηλώνει στην επιστολή του, την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα οι υποστηρικτές του «ναι», ότι ένιωσε μεγάλη υπερηφάνεια, όταν αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα, στους Ολυμπιακούς του 2012, στο Λονδίνο. Τότε, ο 39χρονος ποδοσφαιριστής τονίζει ότι Σκωτσέζοι και Βρετανοί, φίλαθλοι και παίκτες, ήταν όλοι ενωμένοι και ενθουσιασμένοι, να αγωνίζονται μαζί στους Αγώνες.

Ο Μπέκαμ υποστηρίζει ότι, αν το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα της 18ης Σεπτεμβρίου  θα είναι «ναι», τότε οι επιπτώσεις θα είναι τεράστιες σε κάθε πολίτη του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο ίδιος προσθέτει ότι θέλει οι Σκωτσέζοι να γνωρίζουν πόσο οι Βρετανοί εκτιμούν την σχέση και τη φιλία που συνδέει τους δύο λαούς.

Ο 39χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής υποστηρίζει ότι δεν θέλει να υποδείξει στους ψηφοφόρους της Σκωτίας τι θα κάνουν, αλλά ελπίζει ότι αυτοί θα ψηφίσουν για να ανανεωθεί ο ιστορικός δεσμός που ενώνει τις δύο χώρες και τόνισε ότι: «όταν δουλεύουμε μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ας επικεντρωθούμε σε αυτά που μας ενώνουν, που είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».
Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact