ΕΛΛΑΔΑ

«Άνθρωπος υπεράνω υποψιών»: Συνταρακτικές αποκαλύψεις απο τον πρώην της Δίωξης Μανώλη Σφακιανάκη

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα αλλά και την κεταμίνη που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα έκανε ο πρόεδρoς του Ινστιτούτου CSI και πρώην στρατηγός στην Ελληνική Αστυνομία στον Τομέα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης.

«Θα σας πω ένα πράγμα ότι είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα βρεθεί και από πού προμηθεύτηκε το φαρμακάκι, ποιος της το έδωσε, πόσο το αγόρασε, που το είχε στο σπίτι κρυμμένο και που είναι τα μπουκαλάκια και που είναι το όλο θέμα στην Ασφάλεια και ποιες είναι οι πληροφορίες που έρχονται καθημερινά γι αυτόν που πήγε στη φαρμακαποθήκη να βρει το φάρμακο.

Ποιος έψαχνε επί ένα μήνα εναγωνίως να αγοράσει φαρμακάκια. Και πάνω απ όλα το φάρμακο αυτό διοχετεύτηκε από άνθρωπο πολύ γνωστό υπεράνω υποψιών. Υπάρχει ένας κύκλος που θα βρεθεί.

Η κυρία δεν μπορεί να μείνει φυλακή μέσα, αποκλείεται, γιατί θα πάρει και άλλους μαζί της, θέλει παρέα!» ανέφερε ο Μανώλης Σφακιανάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Τα πράγματα είναι απλά. Δυστυχώς εμείς τα κάνουμε δύσκολα. Ολη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις για ένα έγκλημα που είναι του αιώνα.

Εγώ το είχα πει πρώτος. Είχα πει πως αν ήταν έγκλημα θα ήταν του αιώνα. Αποδείχτηκε σε πρώτη φάση γιατί πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και οφείλουμε σαν δημοκράτες να το σεβόμαστε.

Δεν ισοπεδώνουμε τα πάντα, δεν ισοπεδώνουμε καταστάσεις. Οπως και να έχουν τα πράγματα η φόνισσα είναι φόνισσα, ο δολοφόνος είναι δολοφόνος και αυτός που έχει κάνει ένα έγκλημα πρέπει να πληρώσει» τόνισε.

«Το έγκλημα για να αποδειχτεί έχει διαδικασίες. Από τα στοιχεία που υπάρχουν η αστυνομία με μαθηματική ακρίβεια, το αρμόδιο τμήμα θα φτάσει στην άκρη του νήματος. Βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα.

Σεβαστά από εμένα, από όλους μας. Ομως επειδή εσείς δεν γνωρίζεται τις διαδικασίες και δεν γνωρίζεται πως εξιχνιάζεται μία εγκληματική συμπεριφορά παρασύρεστε μέσα σε ατροπούς και π@@@@λογίες οι οποίες είναι χωρίς διέξοδο. Σας λένε πράγματα, μυθεύματα, ιστορίες και διαδικασίες που δεν έχουν σχέση με το έγκλημα» ανέφερε.

«Αποδεδειγμένα μιλάμε για κάποιους που έφαγαν τα παιδάκια. Τα παιδάκια δεν έχουν DNA κληρονομικότητα για να πάθουν κάτι. Ηταν υγιέστατα και σύμφωνα με τους γιατρούς έπαθαν ότι έπαθαν μέσα από ενέργειες. Αποδείχτηκε σύμφωνα με την αστυνομία ότι έβαλε την ουσία. Οι καταθέσεις και το υλικό δείχνουν εγκληματική πορεία. Η στάση της μάνας δείχνει πως δεν υπάρχει γυρισμός. Πριν αποδειχτεί το έγκλημα οι δικηγόροι κάνουν παρέλαση» επεσήμανε ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact