ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Ουζουνίδης VS Λεμονής

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται το Σάββατο (28/10 19:30 ΝovaSport1) στη Λεωφόρο και οι προπονητές των «αιώνιων» καταστρώνουν τα πλάνα τους για το μεγάλο ντέρμπι.

Μαρίνος Ουζουνίδης και Τάκης Λεμονής. Δυο άνθρωποι «στρατιώτες» για την ομάδα τους.

Ο πρώτος έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του «τριφυλλιού» και τώρα καλείται να δώσει… ανάσα «ζωής» στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι, προκειμένου να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Τάκης Λεμονής είναι από τους πιο αγαπητούς προπονητές στον κόσμο του Ολυμπιακού και στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 ανέλαβε για τέταρτη φορά την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Κατά την διάρκεια της «ερυθρόλευκης» εννεαετής θητείας του, ως ποδοσφαιριστής κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο.

Ο Ουζουνίδης δεν θα αλλάξει το 4-4-1-1 για τον Παναθηναϊκό. Προφανώς η απουσία του Τσάβες του δυσκολεύει τα πλάνα και στερεί αρκετή από τη δύναμη του «τριφυλλιού» στην επίθεση, όμως, ο 49χρονος τεχνικός δεν θα πάρει ρίσκο με τον «Comandante» αφού η σεζόν δεν τελειώνει στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί – όπως όλα δείχνουν – με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια και τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μολέδο και Χουλτ από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Σιλά και Κουρμπέλης, με τον Βιγιαφάνιες στο δεξί άκρο, τον Λουντ στο αριστερό και τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ πίσω από τον Μολίνς.

Ο Κουτρουμπής διεκδικεί τη θέση του Κολοβέτσιου στην ενδεκάδα και ο Μουνιέ αυτή του Λουντ, όμως δεν έχουν πολλές πιθανότητες στη παρούσα φάση για να είναι στο αρχικό σχήμα.

οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Σεμπά, μιας και ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω του τραυματισμού του. Παράλληλα, εκτός αποστολής, έμεινε ο Βούκοβιτς, ο Ζντιέλαρ για αγωνιστικούς λόγους, ενώ επίσης εκτός έμειναν και οι Μάριν και Τζούρτζεβιτς.

.Αναλυτικά η 20άδα που επέλεξε ο Λεμονής: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό και Ταχτσίδης.
.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact