ΚΟΣΜΟΣ

Άντρας κολλημένος με το «Breaking Bad» βρέθηκε νεκρός εκεί όπου γυριζόταν το σίριαλ

Μια ανεξιχνίαστη υπόθεση ζητά επιτακτικά απάντηση

Το «Breaking Bad» είναι αναμφίβολα ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά προϊόντα των τελευταίων χρόνων, φέρνοντας χιλιάδες κυριολεκτικά ανθρώπους στο Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ, όπου γύριζε η AMC τη σειρά, για να δουν από πρώτο χέρι πώς είναι η καθημερινότητα εκεί.

Αυτό έκανε και ο κολλημένος με το «Breaking Bad» Βρετανός Andy Jackson, ο οποίος -σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror»- εγκατέλειψε το Νότιγχαμ και τον γιο του για να μεταναστεύσει στο Νέο Μεξικό, όταν γνώρισε online μια γυναίκα που ζούσε στην πόλη που ο Walter White (Bryan Cranston) και ο Jesse Pinkman (Aaron Paul) έφτιαξαν την αυτοκρατορία των ναρκωτικών τους.

Το τραγικό της ιστορίας μας είναι πως το πτώμα του Andy εντοπίστηκε πέρυσι μέσα σε νάιλον περίβλημα κοντά στο απομονωμένο χωριό Magdalena και η αστυνομία δεν έχει εξιχνιάσει ακόμα το έγκλημα. Ο 51χρονος έφερε δυο θανάσιμα χτυπήματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε από τη φάρμα του στο Αλμπουκέρκι στην έρημο όπου γυριζόταν η σειρά.

of346qli

Αποξενωμένος από την οικογένειά του, το πτώμα του εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, οι οικείοι του ενημερώθηκαν ωστόσο μόλις τον Ιανουάριο του 2018. «Θέλουμε απαντήσεις», δήλωσε στην εφημερίδα ο 43χρονος αδερφός του Robin Jackson, «ο Andy είναι ακόμα στο νεκροτομείο του Αλμπουκέρκι και η αστυνομία δεν φαίνεται να κάνει κάτι».

Εκείνος αποκάλυψε πως με τη σύζυγό του (παντρεύτηκαν στο Σέφιλντ της Αγγλίας) είχαν χωρίσει άσχημα και ο Andy περιπλανιόταν από μέρος σε μέρος, επιβεβαιώνοντας πόσο πολύ αγαπούσε τη σειρά. Ο ίδιος ο Andy είχε ισχυριστεί στο Facebook έναν μήνα πριν πεθάνει πως είχε μπλεξίματα με τον νόμο.

Όσο για τον αδερφό του, παρατηρεί με νόημα: «Δεν θα απέκλεια να έχει μπλεχτεί κάπου παράνομα για να επιβιώσει εκεί, καθώς ήταν πάντα μαύρο πρόβατο»…

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact