ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας: Βίντεο ντοκουμέντο «φωτίζει» την υπόθεση

Μία μέρα μετά τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, νέα κομμάτια προστίθενται στο παζλ της υπόθεσης – θρίλερ που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η 10χρονη, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, μοιάζει να είναι σώα, τουλάχιστον σωματικά, και οι αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στο τι συνέβη στο κορίτσι τις ώρες που ήταν εξαφανισμένο.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται νέο βίντεο ντοκουμέντο, που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός των υπόπτων
Στο βίντεο, η 10χρονη Μαρκέλλα περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τους αστυνομικούς σχετίζεται με την υπόθεση.

Η ψυχολογική κατάσταση της μικρής, δεν επιτρέπει για την ώρα στους αστυνομικούς να την προσεγγίσουν και να της δείξουν την εικόνα.

Εκτός από τη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο μαζί με την 10χρονη Μαρκέλλα, οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν ηλικιωμένο άντρα.

Σύμφωνα με τον ALPHA, τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις Αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.

Η ψυχολογική κατάσταση της μικρής, δεν επιτρέπει για την ώρα στους αστυνομικούς να την προσεγγίσουν και να της δείξουν την εικόνα.

Μίλησε με τη μητέρα της για 20 λεπτά

Η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η μεταφορά της σε νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμη προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις συνθήκες εξαφάνισης της ανήλικης και την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Πιθανολογείται ότι θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό της παιδοψυχολόγοι. Η 10χρονη, παρότι εξουθενωμένη, είναι καλά στην υγεία της.

Όπως σημείωσαν αστυνομικές πηγές, η 10χρονη, στις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξε με τους παιδοψυχολόγους, έδειχνε να βρίσκεται σε σύγχυση και προς το παρόν δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες εξαφάνισής της αλλά και τι συνέβη τις ώρες που αγνοείτο.

Στο μεταξύ, μόνο για 20 λεπτά επιτράπηκε στην μητέρα της δεκάχρονης Μαρκέλλας να δει το παιδί της που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η μητέρα της κατάφερε να την δει λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δεν της επετράπη να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση, την πήρε αγκαλιά, έμεινε για λίγο μαζί της και στη συνέχεια αποχώρησε.

Σε δηλώσεις της, είπε πως η οικογένεια δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στο παιδί της. «Η Μαρκέλλα είναι καλά. Δεν μου είπε τίποτα, απλά μόλις με είδε με πήρε μια αγκαλιά».

«Το παιδί μου είναι κουρασμένο και εξαντλημένο. Δεν υπήρχαν όμως τραύματα στο σώμα της, ούτε σημάδια από χειροπέδες».

Τόσο η μητέρα που την είδε για λίγο, όσο και ο πατριός της 10χρονης, που ακόμα δεν την έχει δει από κοντά, κατέθεταν στην αστυνομία μέχρι αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι παιδοψυχολόγοι είναι αυτοί που θα κρίνουν πότε θα είναι έτοιμη η μικρή να δει ξανά τους συγγενείς της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact