ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτες δηλώσεις Τζανακόπουλου: «Καλά, δεν βρήκαν και καλάσνικοφ!»

Για απειλή της Δημοκρατίας από τις πρακτικές της κυβέρνησης, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Τζανακόπουλος κάλυψε απολύτως το σύνθημα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ «η κανονικότητα επιτίθεται, η Δημοκρατία απειλείται» και έκανε λόγο για απόπειρα της κυβέρνηση να αποπροσανατολίσει από τα κρίσιμα ζητήματα, όπως το προσφυγικό καθώς, όπως εκτίμησε, «βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σε σχέση με το ακροδεξιό της ακροατήριο».

«Αυτή είναι η κανονικότητα; Να δέρνει η αστυνομία φοιτητές; Εμείς τέτοια πράγματα δε θα κάναμε, και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγόρησε, επίσης, την κυβέρνηση ότι λειτουργεί με πραξικοπηματικό τρόπο, τόσο εντός όσο και εκτός του Κοινοβουλίου. «Η κυβέρνηση της ΝΔ με πολιτική επιλογή θέλει να ελέγξει ασφυκτικά και με ολοκληρωτικά το σύνολο των θεσμών είτε μιλάμε για τον υψηλότερο θεσμό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είτε μιλάμε για τη δημόσια διοίκηση λειτουργεί με τρόπο πραξικοπηματικό τόσο μέσα στο Κοινοβούλιο όσο και έκτος Κοινοβουλίου», σημείωσε.

Τζανακόπουλος: Δεν βρήκαν και καλάζνικοφ στην ΑΣΟΕΕ

Ο κ. Τζανακόπουλος υπεραμύνθηκε της επιλογής των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούν έξω από την ΑΣΟΕΕ και επέκρινε την αστυνομία επειδή «έριξε ξύλο και χημικά σε 200 φοιτητές που συγκεντρώθηκαν για να κάνουν συνέλευση παρότι η Σύγκλητος είχε κλείσει το πανεπιστήμιο».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε σε καταγγελία για βασανιστήρια από δυνάμεις των ΜΑΤ σε άτομο που είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Εξάρχεια: «Η σύλληψη ήταν προσχηματική και σκόπιμη. Υπέστη βασανιστήρια πριν μεταφερθεί στην κρατική ασφάλεια τα οποία είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες… είναι περιστατικό από τη συμπεριφορά των ΜΑΤ την περασμένη Παρασκευή. Έχουμε να κάνουμε με μια κατάσταση στην οποία υπάρχουν λογικές ακραίας καταστολής ακραίας συμπεριφοράς των αστυνομικών» σχολίασε.

Αναφορικά με την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στην ΑΣΟΕΕ και τα ευρήματα σε υπόγεια της Σχολής ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε: «το τι μπορεί να γράψει κάποιος σε έναν τοίχο ή σε ένα υπόγειο ή σε μια αποθήκη … Δεν βρήκαν και καλάσνικοφ», είπε, διευκρινίζοντας, πάντως, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν συμφωνεί με αυτά τα πράγματα».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact