ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτες στιγμές στο γήπεδο της Τούμπας: Σήκωσαν το τρόπαιο στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε μια φαντασμαγορική τελετή, σχεδόν χολλυγουντιανή, με laser και ηχητικά, με σκηνοθετική επιμέλεια, φωτορυθμικά και τεράστιες γιγαντοοθονες γιορτάζεται στην Τούμπα η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Οι 28 χιλιάδες φίλαθλοι παρέμειναν στα καθίσματα τους πέρα από έναν σημαντικό αριθμό αυτών που παρεισέφρησαν στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσουν από κοντά την απονομή, ενώ οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων του ΠΑΟΚ, που κατέκτησαν τα προηγούμενα πρωταθλήματα το 1975 και το 1985, σε παράταξη εντός του γηπέδου μπροστά από την τεράστια εξέδρα που έχει στηθεί για τον σκοπό αυτό, περιμένουν την απονομή.

Η φιέστα των πρωταθλητών [live] PAOK TV

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Η φαντασμαγορική τελετή περιλάμβανε σε video wall αναφορές στους νεκρούς της ιστορικής ομάδας, από τους προπονητές της Λόραντ και Σάννον, τους παράγοντες, τους αθλητές και τους αδικοχαμένους φιλάθλους. Μια τελετή αντάξια ενός άξιου πρωταθλητή με συγκινησιακή φόρτιση αλλά και ακατάπαυστη ιστορική αναφορά στο παρελθόν της προσφυγικής ομάδας.

Στο μεταξύ, το δίκαιο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος της Super League από τον ΠΑΟΚ επισήμανε, εκφράζοντας εύσημα για την επιτυχία του ποδοσφαιρικού «Δικεφάλου», η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σκέψεις που εκφράστηκαν με ανακοίνωση που εξέδωσε το μπασκετικό τμήμα των «ασπρόμαυρων», στην οποία, συνοπτικά, αναφέρεται: «Η αναμονή τελείωσε. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας! Απόψε γράφτηκε ιστορία. Με χρυσά γράμματα. Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Δίκαια, πανάξια και με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Η αναμονή τελείωσε. Τα 34 χρόνια ήταν πολλά, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο. Για όλα όσα προηγήθηκαν, αλλά και για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Τα καλύτερα έρχονται για τον ΠΑΟΚ, είναι μπροστά μας και για όλα αυτά, η παρουσία της οικογένειας Σαββίδη αποτελεί εγγύηση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την σπουδαία επιτυχία και μας έκαναν υπερήφανους….

Η αποθέωση των πρωταθλητών απο τη Novasports…LIVE

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact