ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο ξύλο στο κέντρο που τραγουδούν Πάολα-Κουρκούλης

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδούν οι γνωστοί καλλιτέχνες Πάολα και Νίκος Κουρκούλης, όταν η λογομαχία που άρχισε μεταξύ του μετρ του μαγαζιού και μιας παρέας με αφορμή τον λογαριασμό εξελίχτηκε σε άγριο καβγά με βρισιές, ξυλοδαρμούς και μηνύσεις εκατέρωθεν!

Όπως κατήγγειλε ο μετρ του νυχτερινού κέντρου στον αξιωματικό υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, το βράδυ του Σαββάτου ξυλοκοπήθηκε από δύο πελάτες, οι οποίοι με τη σειρά τους τον κατηγορούν για τον τραυματισμό μιας εγκύου!

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε ο υπεύθυνος του καταστήματος κατά των πελατών, κάποια στιγμή ένας από τους σερβιτόρους του μαγαζιού τού είπε ότι μία παρέα αρνιόταν να πληρώσει τον λογαριασμό.

Οι θαμώνες είπαν αργότερα πως ο λογαριασμός άγγιζε τα 1.000 ευρώ για δύο μπουκάλια αλκοόλ και μερικά πανέρια με λουλούδια που είχαν πετάξει στην πίστα.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο μετρ ανέφερε ότι πήγε αμέσως στο τραπέζι τους για να δει τι ακριβώς συνέβαινε.

«Εκεί είδα μία παρέα επτά ατόμων, ο ένας εκ των οποίων μου είπε “φύγε από εδώ”.

Η παρέα ήταν γνωστή στο μαγαζί και μάλιστα πρόκειται για τακτικούς πελάτες, οι οποίοι όμως αρνούνταν να πληρώσουν τον λογαριασμό. Κάποια στιγμή ένας εξ αυτών, αφού με έβρισε, μου όρμησε και άρχισε να με χτυπά με γροθιές στο πρόσωπο και το στήθος και το ίδιο έκανε ένας από την παρέα του» κατέθεσε ο μετρ στην Αστυνομία, τονίζοντας ότι και οι δύο τον έβριζαν και τον απειλούσαν.

Μπουκάλια στο κεφάλι

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, οι θερμόαιμοι άνδρες δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο ένας τον χτύπησε με ένα μπουκάλι στο κεφάλι, την ώρα που ο άλλος τον είχε ακινητοποιήσει κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα.

Τελικά, ο καβγάς έληξε με τη βοήθεια υπαλλήλων του καταστήματος και άλλων θαμώνων και τότε ο μετρ ειδοποίησε την Αστυνομία. Μάλιστα, επειδή δεν αισθανόταν καλά, πήγε στο Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» που εφημέρευε για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το protothema.gr, μήνυση φέρεται ότι κατέθεσαν και τα μέλη της παρέας που φέρεται ότι ξυλοκόπησαν τον μετρ, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι εξαιτίας του υπευθύνου τού μαγαζιού τραυματίστηκε μία έγκυος που καθόταν μαζί τους. Τελικά, αρκετές ώρες αργότερα δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις και όλα λύθηκαν με συμβιβαστικό τρόπο, σύμφωνα με τις δικηγόρους των δύο πλευρών.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact