ΕΛΛΑΔΑ

Από αυτό το βαν βγήκαν οι Κροάτες για να σκοτώσουν

Όσο περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονική επίθεση των χουλιγκάνων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στην εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, τόσο αυξάνεται η οργή και ο θυμός κατά εκείνων που ήξεραν εδώ και τέσσερις μέρες τι επίκειται, αλλά παρόλα αυτά δεν κούνησαν ούτε το μικρό τους δακτυλάκι.

Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ σε συνέχεια προηγούμενης αποκάλυψης για την ενημέρωση που παρείχαν οι Μαυροβούνιοι το πρωί της Δευτέρας στην ελληνική αστυνομία, αναφορικά με την κάθοδο επικίνδυνων Κροατών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (τα αυτοκίνητά τους αλλά και τις πινακίδες κυκλοφορίας τους), το λευκό βαν από το οποίο αποβιβάστηκαν στο σταθμό Ειρήνη και ακολούθως εξαπέλυσαν την επίθεση, είχε επισημανθεί στο σχετικό έγγραφο από το Μαυροβούνιο.

Η πινακίδα του λευκού βαν που ήταν παρκαρισμένο στο σταθμό Ειρήνη αναγράφεται στο σχετική σήμα που έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ από τη χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Σχετικό σήμα είχαν προηγουμένως στείλει οι αρχές της Κροατίας στις 4 Αυγούστου και στην Ελλάδα και στο Μαυροβούνιο και στην Αλβανία και στην Interpol.

Υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι όλοι γνώριζαν τα πάντα;

Το ότι τα ΜΜΕ μέσα σε ελάχιστες ώρες κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το όχημα του σήματος, αλλά και άλλα οχήματα, τις κινήσεις του κροατικού κομβόι και να φέρουν στο φως λεπτομέρειες της υπόθεσης, τινάζει στον αέρα την έννοια του «αυτονόητου» για τη δουλειά των Αρχών και εκθέτει ανεπανόρθωτα τους ανευθυνο-υπεύθυνους που δεν έχουν καν την ευθιξία να παραιτηθούν και ψάχνουν και σε αυτή την περίπτωση εξιλαστήρια θύματα για να καρατομήσουν και να τους ρίξουν το μπαλάκι των ευθυνών.

Κατόπιν εορτής, ως συνήθως, οι ελληνικές Αρχές ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για Έλληνες συνεργούς, ενώ έχει εγκριθεί και άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς έχουν κατασχεθεί τα κινητά και των 94 που συνελήφθησαν για την επίθεση.

Συγκεντρώνεται επίσης υλικό από κάμερες, για να μπορέσουν να ανασύρουν ό,τι υλικό θα οδηγήσει τις Αρχές στην ταυτοποίηση των δολοφόνων του Μιχάλη Κατσουρή και ήδη η ολιγωρία είναι τεράστια…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact