ΕΛΛΑΔΑ

Από βότκα ο θάνατος της 14χρονης στη Σαντορίνη;

Οι «Δικογραφίες» αποκαλύπτουν συγκλονιστικά στοιχεία, για τον ξαφνικό θάνατο 14χρονης στη Σαντορίνη, που έχασε τη ζωή της μετά από πάρτι συμμαθητών της, σε πάρτι συνομήλικης φίλης της, στο Εμπορείο

Η ανήλικη είχε πάει το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε σπίτι φίλης της, Βουλγάρας, η οποία είχε γενέθλια. Εκεί διασκέδαζε με συμμαθητές και φίλους της, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία.

Οι γονείς του παιδιού, που είχε το σπίτι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, που μετέφερε με ασθενοφόρο την 14χρονη στο νοσοκομείο. Ωστόσο όταν έφτασε εκεί το παιδί ήταν πια αργά, καθώς είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες των «Δικογραφιών», στις καταθέσεις, που έδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σαντορίνης οι συμμαθητές και φίλοι της 14χρονης, που συμμετείχαν στο πάρτυ και κλήθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας, η οποία γίνεται για το θάνατό της, υποστηρίζουν ότι, η μικρή είχε πάει στο πάρτυ με 4 – 5 μπουκάλια βότκα, από τα οποία ήπιε και η ίδια πολύ.

Η άλλη ανήλικη, που έκανε το πάρτυ, είχε πει στους γονείς της, να φύγουν από το σπίτι και να πάνε σε γειτονικό για να νιώθουν πιό άνετα τα παιδιά στο πάρτυ, όπως και έγινε.
Κάποια στιγμή η 14χρονη, που φέρεται ότι, είχε καταναλώσει πολύ βότκα, έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε.

Τα άλλα παιδιά προσπάθησαν να την συνεφέρουν και αρχικά φάνηκε πως η 14χρονη τα κατάφερε, γιατί ανέκτησε τις αισθήσεις της και επανήλθε.
Ομως λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, πριν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας.

Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Νάξου κ. Κορρέας, που διερευνά την υπόθεση, περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου.

Παράλληλα, δείγμα από τα ποτά, που καταναλώθηκαν στο πάρτυ, εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να διαπιστωθεί μήπως ήταν «μπόμπες», προκειμένου να συλληφθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Δικαστικές πηγές είπαν στις «Δικογραφίες» ότι, υπάρχει περίπτωση ο θάνατος της 14χρονης να επήλθε λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, καθώς σε τόσο νεαρή ηλικία ο οργανισμός δεν έχει προλάβει να σχηματίσει τα κατάλληλα ένζυμα, προκειμένου να μεταβολίσουν το αλκοολ.

πηγή: dikografies.blogspot.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact