ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλακίστηκε η 19χρονη που πέταξε το νεογέννητο παιδί της στα σκουπίδια

Ελεύθερη θα είναι μέσα στην ημέρα και μετά από σχεδόν 6 μήνες, η 19χρονη, που την περασμένη άνοιξη είχε σκοτώσει και πετάξει το νεογέννητο παιδί της, σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Στην απολογία της στον ανακριτή, πριν από την προφυλάκισή της, η νεαρή γυναίκα είχε υποστηρίξει ότι αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη της στον 7ο μήνα και πως η ίδια γέννησε μόνη της στην μπανιέρα του σπιτιού της. Τότε, η μητέρα της, η οποία επίσης προφυλακίστηκε για τις πράξεις της, δεν γνώριζε τίποτα.

Ενώπιον του ανακριτή η νεαρή γυναίκα είχε ακόμη αναφέρει πως έβλεπε το παιδί της σαν απειλή και ένιωθε την ανάγκη να το εξαφανίσει.

Από την πλευρά της στην απολογία της η μητέρα της 19χρονης είχε αναφέρει πως δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της κόρης της μέχρι την ώρα του τοκετού και πως εκείνη πήρε το νεογέννητο και το πέταξε στα σκουπίδια.

«Ευχαριστούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφάσισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της» ανέφερε σε δήλωσή του ο συνήγορος της 19χρονης Σπύρος Δημητρίου, με αφορμή την αποφυλάκιση της εντολέως του.

Να σημειωθεί πως η 19χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία μαζί με την μητέρα της.

Πηγή: ereportaz.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact