ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Απογοήτευσε τους θαυμαστές της η Lady Gaga

Με την οικογέενιά της κατέφθασε προχθές βράδυ στην Αθήνα και κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» η Lady Gaga. H εκκεντρική ποπ σταρ, ένα μόλις 24ωρο πριν από το φαντασμαγορικό σόου που ετοιμάζει για απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο, παρέμεινε κλεισμένη στη βασιλική σουίτα της, απολαμβάνοντας τις πολυτελείς ανέσεις που είχε ζητήσει. Από την άλλη, τα «Little monsters» (τα «τερατάκια», όπως αποκαλεί η ίδια τους φανατικούς θαυμαστές της) περίμεναν μάταια έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά της, για να κατεβεί και να τους χαρίσει ένα αυτόγραφο ή έστω το χαμόγελό της. Η λαοθάλασσα, που έκλεινε κατά διαστήματα ακόμη και τη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου, χρειάστηκε ακόμη και τη συνδρομή των ΜΑΤ προκειμένου να κρατηθεί σε τάξη. Μέχρι το βράδυ μόνο η στενή συνεργάτιδα της σούπερ σταρ, η Μπο, «ξεμύτισε» από το ξενοδοχείο για να πάει σε κοντινό σούπερ μάρκετ.

Οσο για το τι έκανε η τραγουδίστρια τόσες ώρες κλεισμένη στο «βασίλειο», επί της πλατείας Συντάγματος; Αυτό δεν έμεινε μυστικό, καθώς η ίδια φρόντισε μέσω των προσωπικών της σελίδων στο διαδίκτυο να ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες της, για να μάθουν οι απανταχού followers και θαυμαστές της πως τα περνάει… βασιλικά!

Μυστική έξοδος

Η σουίτα της διαθέτει μέχρι και πισίνα, ενώ στον χώρο όπου βρίσκεται η σάουνα υπάρχει μια μυστική έξοδος κινδύνου, από την οποία η διάσημη ένοικος μπορεί να διαφύγει χωρίς να τη μυριστεί κανείς. Εκείνη ωστόσο προτίμησε να φωτογραφίζεται με σούπερ σέξι outfit ακόμη και μπροστά στον καθρέφτη, ενώ εκθείασε τη σοκολατένια Καρυάτιδα που της έκαναν δώρο οι άνθρωποι του ξενοδοχείου.

Η ιδιόρρυθμη Αμερικανίδα άφησε σύξυλους τους φανατικούς θαυμαστές της, που είχαν έρθει από νωρίς στον χώρο για να τη δουν. Ακόμη και ο Αλεξ Καββαδίας, που θα ανοίξει απόψε τη συναυλία (που ξεκινά στις 21.00, ενώ οι πόρτες ανοίγουν στις 18.30) ευχήθηκε μέσω twitter να γνωρίσει τη «λαίδη». «Είμαι το opening act, ανοίγω τη συναυλία σου, θέλω να σε γνωρίσω, ελπίζω να τα καταφέρω» έγραψε.

«H Lady Gaga, που το καινούργιο άλμπουμ της “artrop ball” είναι εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική μυθολογία, και μάλιστα έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, θα έπρεπε να δώσει μεγαλύτερη σημασία στους Ελληνες θαυμαστές της. Την περιμέναμε τόση ώρα εδώ, είμαστε φανατικοί θαυμαστές της, τα “little monsters” (τερατάκια) της, όπως μας αποκαλεί η ίδια, και θα θέλαμε να μας δώσει σημασία. Δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί μας» μας λέει απογοητευμένη η Μαρία, που ασχολείται με το σχέδιο μόδας και εμπνέεται από το στιλ της αγαπημένης της τραγουδίστριας. Μάλιστα κουβαλούσε μαζί της ένα μπλοκ με ρούχα που έχει εμπνευστεί από τη Lady Gaga και ήθελε να της τα δείξει, αλλά εκείνη… αγρόν ηγόρασε. Επίσης, δυσαρεστημένος από την ψυχρότητα που η ποπ σταρ έδειξε στα made in Greece «τερατάκια» της ήταν και ο Φίλιππος. Ενας νεαρός φανατικός θαυμαστής της, που είχε φτάσει στο ξενοδοχείο κρατώντας στα χέρια του ένα τεράστιο βιβλίο με φωτογραφίες της Gaga (την επίσημη φωτοβιογραφία της, την οποία υπογράφει ο διάσημος φωτογράφος Τerry Richardson).

«Θα έλεγα ότι η συμπεριφορά της απέναντί μας, όπως και των χορευτών που την κρατούσαν στα χέρια ήταν πολύ σνομπ. Επίσης, θέλω να καταγγείλω έναν σωματοφύλακά της που τη στιγμή που πήγα μπροστά της να μου υπογράψει το βιβλίο της -το οποίο δεν είναι καθόλου φτηνό, αφού το έχω αγοράσει 50 ευρώ- εκείνος παρενέβη και μου έσπασε το στυλό. Νομίζω ότι η Gaga δεν είναι αυτή που ήταν παλιά με τους θαυμαστές της και το έχει πάρει επάνω της… Πάντως, σε άλλες χώρες έχει δώσει αυτόγραφα, έχει μιλήσει με τους θαυμαστές της, ενώ δεν μας τίμησε καθόλου…»

Με τη μαμά, τη σκυλίτσα της και τους θηριώδεις bodyguards

Η Lady Gaga δεν αποχωρίστηκε τη μητέρα της Σίντι -την οποία ο φακός της «Espresso» συνέλαβε στο αεροδρόμιο- την αδελφή της Νάταλι, που σπουδάζει fashion design, τη θεία και τα ξαδέρφια της. Την άκρως οικογενειακή παρέα συμπληρώνει και η αγαπημένη σκυλίτσα της τραγουδίστριας, το γαλλικό μπουλντόγκ ονόματι Asia. Το pop idol ζήτησε η μαμά της Σίντι να μένει στην ακριβώς διπλανή σουίτα, που επικοινωνεί με μια κρυφή πόρτα μέσω της τεράστιας ντουλάπας-γκαρνταρόμπας που διαθέτει η δική της «βασιλική» σουίτα. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της δεν μένουν στον ίδιο όροφο.

Το προσωπικό team της τραγουδίστριας έμοιαζε με απροσπέλαστο τείχος, μην αφήνοντας κανέναν να την προσεγγίσει (συνεργάτιδά της έγινε έξαλλη όταν φωτογραφίσαμε τις 70 βαλίτσες της). Το πιο πιστό «σκυλί» της Lady Gaga είναι ένας πανύψηλος, σχεδόν φαλακρός σωματοφύλακάς της, ο οποίος δεν αφήνει να περάσει… μύγα από μπροστά της.

Το κλίμα κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο ήταν πολύ ψυχρό.

Με το που κατέβηκε από το μαύρο αστραφτερό αυτοκίνητο που τη μετέφερε, ο Ιαν, ο έγχρωμος χορευτής της, μαζί με έναν συνάδελφό του τη σήκωσαν επιδεικτικά στα χέρια.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact