ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – «ΦΩΤΙΑ» για την Ειρήνη: «Βοηθήστε με! Αγόρασα ένα σακίδιο πλάτης και έχω εμπλακεί σε μεταφορά κοκαΐνης»!

Ξεχάστε το “μπλε χάπι”. Η μαρμελάδα που δίνει τέλος στα αντρικά και γυναικεία προβλήματα

Είχαν ήδη φωτογραφίσει και βιντεοσκοπήσει την 19χρονη

Είχαν περάσει μόλις λίγες ώρες από τη σύλληψη της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου από τη Μυτιλήνη από τους τελωνειακούς του αεροδρομίου του Χονγκ Κόνγκ και ήδη μπροστά σε κάμερα και φωτογραφικούς φακούς είχαν επιδείξει το περιεχόμενο του σακιδίου της.

Έντρομη η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από το προξενείο

Έντρομη η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία στα 19της χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πολύ βαριά κατηγορία σε μια ξένη, μακρινή χώρα, ζήτησε βοήθεια από το ελληνικό προξενείο στο Χονγκ Κόνγκ.

Όταν την ρώτησαν οι διπλωματικοί υπάλληλοι τι είχε συμβεί, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, η 19χρονη Ειρήνη, τους έδωσε τη δική της εξήγηση για όσα είχαν συμβεί.

montelo6

Στην Αντις Αμπέμπα της Αιθιοπίας αγόρασα το σακίδιο

«Ταξίδεψα αεροπορικώς από την Αθήνα με τελικό προορισμό το Χονγκ Κονγκ, μέσω Αιθιοπίας.

Όταν κατέβηκα από το πρώτο αεροπλάνο στην Αντις Αμπέμπα, αγόρασα από ένα κατάστημα ένα σακίδιο πλάτης για να τοποθετήσω τα προσωπικά μου αντικείμενα.

montelo-koka

Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με σταμάτησαν

Όταν έφθασα στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, με σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στα εσωτερικά τοιχώματα όπως μου είπαν δύο κιλά και 600 γραμμάρια σκόνης. Είπαν ότι πρόκειται για κοκαΐνη και ότι θα τη στείλουν στο Χημείο τους για να έλθει και από εκεί η απάντηση».

Έχει υποστεί ένα πρώτο σοκ λέει ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ 

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ, Ιωάννης Μαλούκος, ανέφερε σε ηλεκτρονική εφημερίδα ότι η 19χρονη Ειρήνη έχει υποστεί ένα πρώτο σοκ, λόγω του επεισοδίου της στο αεροδρόμιο και θέλει σύντομα να τελειώσουν όλα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ωστόσο, δεν είναι σίγουρος για τον χρόνο που θα χρειαστεί η υπόθεση μέχρι να φτάσει στα δικαστήρια του Χονγκ Κονγκ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως πάρει περισσότερο απ’ όσο φανταζόμαστε:

«Δεν συζητήσαμε καθόλου τι ακριβώς έγινε στο αεροδρόμιο. Καταλαβαίνετε ότι ο δικός μου ο ρόλος ως προξένου δεν είναι το κομμάτι το ποινικό της υπόθεσης, οπότε δεν συζητήσαμε πως έγιναν τα πράγματα. Δεν μου ζήτησε κάτι συγκεκριμένο, ενώ είναι αρκετά ευχαριστημένη από τις συνθήκες κράτησης της. Συγκεκριμένα, την ρώτησα εάν έχει κάποιο αίτημα, κάποιο παράπονο που θα μπορούσα να μεταφέρω στη διεύθυνση των φυλακών και δεν ήθελε κάτι. Υποθέτω ότι θα ήθελε να προχωρήσει αυτή η υπόθεση και να λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως προφανώς δεν εξαρτάται από εκείνη ή από μένα. Ο ρυθμός που θα προχωρήσουν οι δικαστικές διαδικασίες, όπως και στην Ελλάδα, θα πάρει αρκετό διάστημα. Δεν ξέρω εάν το Χονγκ Κονγκ έχει μία από τις αυστηρότερες νομοθεσίες περί ναρκωτικών, αυτό που ξέρω είναι ότι θα παίξει ρόλο η ποσότητα και το είδος του ναρκωτικού».Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact