ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ – «ΦΩΤΙΑ» για την Ειρήνη: «Βοηθήστε με! Αγόρασα ένα σακίδιο πλάτης και έχω εμπλακεί σε μεταφορά κοκαΐνης»!

Ξεχάστε το “μπλε χάπι”. Η μαρμελάδα που δίνει τέλος στα αντρικά και γυναικεία προβλήματα

Και συνέχισε ο κ. Μαλούκος:

«Έχω μιλήσει με τους γονείς της, καθώς το Χονγκ Κονγκ είναι μια πολύ ακριβή πόλη, οι παρεχόμενες υπηρεσίες κοστίζουν πολύ και φυσικά είναι ένα μείον το κόστος της πόλης. Θα την ξανά δω σύντομα, καθώς η Προξενική Αρχή φροντίζει να διατηρεί την επαφή και την επικοινωνία, ανεξάρτητα από την οποία εξέλιξη υπάρξει, που μπορεί να μην είναι τόσο σύντομη σε νομικό επίπεδο. Το Προξενείο θα φροντίσει να βρίσκεται σε επαφή με την Ελληνίδα πολίτη».

montelo4

Τι είπε η Ειρήνη στον Έλληνα γενικό πρόξενο του Χονγκ Κονγκ και τι ζήτησε 

Σε μια πρώτη επικοινωνία με τον Έλληνα γενικό πρόξενο του Χονγκ Κονγκ, η Ειρήνη τον ενημέρωσε ότι βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές ανηλίκων, όπου κρατούνται κορίτσια ηλικίας 14 έως 21 ετών και ότι θέλει να έρθει σε επαφή με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Η 19χρονη είπε επίσης στον γενικό πρόξενο ότι οι συνθήκες κράτησης της εκεί είναι καλές, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μιλήσει με τους γονείς της Δευτέρα.

Οι γονείς της από την άλλη πλευρά δεν μπορούν να πιστέψουν πως η κόρη τους έφτασε να συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ και με τόση μεγάλη ποσότητα σκληρών ναρκωτικών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικοί της άνθρωποι έχουν ενημερωθεί από τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας για το κόστος της πόλης της Ασίας και ήδη έχουν αρχίσει να επικοινωνούν με όλους τους συγγενείς, αλλά και με φίλους, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για τα δικαστικά έξοδα που θα χρειαστεί η 19χρονη κοπέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Χονγκ Κονγκ, είναι η έκτη ακριβότερη πόλη του κόσμου, καθώς το ενοίκιο για ένα τριάρι αγγίζει τα 5.300€, ενώ η μέση τιμή της βενζίνης κυμαίνεται στο 1,7€/λίτρο. Με αυτές τις τιμές, μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς πόσο θα κοστίζει η υπεράσπιση της 19χρονης από έναν ντόπιο δικηγόρο…

montelo3

Τι λένε οι φίλοι της 19χρονης από την Μυτιλήνη

Οι φίλοι της 19χρονης από την Μυτιλήνη μιλούν για ένα κορίτσι φυσιολογικό, το οποίο, όσο βρισκόταν στο νησί της Λέσβου, δεν είχε δείξει τίποτα το ανάρμοστο ή το αντικοινωνικό -το αντίθετο, έκαναν λόγο για μια κοπέλα ευδιάθετη, η οποία τους ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες την απόφασή της για σπουδές στην Καλαμάτα.

Μάλιστα, οι φίλοι της,  τόνισαν ότι η 19χρονη, αφότου έφυγε για σπουδές στην πόλη της Μεσσηνίας, λίγο καιρό μετά, έμαθαν ότι κέρδισε έναν διαγωνισμό ταξιδιών, τον «World Stars», όμως κανείς τους δεν πιστεύει ότι η φίλη τους όντως συμμετείχε σε τέτοιον διαγωνισμό, παρά μόνο υπογραμμίζουν ότι γνώρισε έναν άτομο και έπειτα ξεκίνησε τα… παράξενα ταξίδια της.

Κινδυνεύει με ισόβια μέχρι και με θανατική ποινή

Το μοντέλο κινδυνεύει με ισόβια, ακόμη και με θανατική πονή αν καταδικαστεί, διότι η εκεί νομοθεσία είναι ιδιαίτερα σκληρή όσον αφορά στην διακίνηση ναρκωτικών.

Και γι’ αυτό φαίνεται πως… υπάρχει λόγος. Ποιος είναι αυτός; Μα τα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών που δρουν με φρενήρεις ρυθμούς στην περιοχή. Κρύβεται ένα από αυτά πίσω από το προσωπικό δράμα της 19χρονης κοπέλας;

monteloΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact