Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ημέρες από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Ήταν 15 Δεκεμβρίου όταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, Μανώλης Σοροπίδης, έγραψε μια… «έκκληση» 38 σελίδων στον ανακριτή, την οποία αποκαλύπτει σήμερα το «Έθνος».
Επτά ημέρες αργότερα ο 18ος ανακριτής τον κάλεσε στο γραφείο του για συμπληρωματική απολογία, κατά την οποία ο Σοροπίδης υποστήριξε ότι δύο άνδρες του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία. Σε μία χειμαρρώδη απολογία, «φωτογράφισε» ως ηθικούς αυτουργούς δύο δικηγόρους, το αποκαλούμενο «αφεντικό» και τον «Χάρη», ενώ παρέδωσε στις Αρχές και χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του τόπου του εγκλήματος.






















