ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη «βόμβα» για την μητέρα της 12χρονης – Που έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί

Αποκαλύψεις «βόμβα» έκανε η Ηρώ Καρυοφύλλη στο T-live στον Alpha σχετικά με την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης.

Η δημοσιογράφος του Alpha επεσήμανε ότι πληροφορίες θέλουν τη μητέρα της ανήλικης να έχει ξεκινήσει το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος της κόρης της.

Χαρακτηριστικά η Ηρώ Καριοφύλλη ανέφερε: «Κατηγορούνται δύο άνθρωποι. Προσπαθώ να καταλάβω από τις πληροφορίες ποιος ξεκίνησε να εκπορνεύει το κορίτσι.

Οι πληροφορίες που γνωρίζω λένε ότι το παιδί, μέσα από την κατάθεση στους ψυχολόγους των ανηλίκων, ότι ξεκίνησε από τα 11 του και όχι από τα 12 να γίνεται σε βάρος του αυτό το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί όταν του μιλούσαν για τη μητέρα, κατάλαβαν ότι γνωρίζει πολλά περισσότερα για εκείνη και δεν τα λέει. Εκεί υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει με τη μητέρα και έλεγαν ότι είναι υπό έρευνα.

Σε αυτό που έχουν καταλήξει, λοιπόν, είναι ότι η μητέρα άρχισε να εκδίδει το παιδάκι για πρώτη φορά, πριν από περίπου έναν χρόνο. Οι πληροφορίες βγαίνουν από την Αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Στη συνέχεια προέκυψε η εμπλοκή του 53χρονου κατηγορούμενου. Η Αστυνομία λοιπόν έχει καταλήξει ότι η μητέρα έβγαζε χρήματα σε βάρος του παιδιού, εκπορνεύοντάς το και το ίδιο ήρθε να κάνει στη συνέχεια και ο 53χρονος κατηγορούμενος» είπε χαρακτηριστικά η Ηρώ Καρυοφύλλη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως είπε, μάλιστα, η δημοσιογράφος, μαρτυρίες από τη γειτονιά λένε ότι έβλεπαν τη μητέρα μαζί με το παιδί να συναντιέται με άγνωστους άνδρες.

«Είχε μαζί της το παιδί, να εξαφανίζεται για λίγη ώρα το παιδί μαζί με τους άνδρες που συναντούσε η μητέρα. Και στη συνέχεια να επιστρέφει. Μία γυναίκα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού και κατέθεσε προφορικά ότι το παιδί το έβλεπε μαζί με τη μητέρα να κάνει αυτή τη δουλειά» επεσήμανε η Ηρώ Καρυοφύλλη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact