ΕΛΛΑΔΑ

Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης – «Βόμβα» Λύτρα για άλλες δύο κοπέλες

Σχετικά με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο, μίλησε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η μητέρα εξακολουθει να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ πήρε προθεσμία για τη μία το μεσημέρι τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί. Η μητέρα της 12χρονης ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται.

«Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία. Οι κατηγορουμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι. Μοναδικό στοιχείο είναι κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι απο τον 53χρονο. Η ίδια εξηγεί ότι είναι από το ότι εργαζόταν μαζί του», είπε.

«Σε επικοινωνία που είχα είχα τη μεγάλη κόρη, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά. Λένε ότι είναι δεδομένο ότι δεν έχει σχέση. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 ετών άλλα όταν τους συνέβη ήταν ανήλικες. Οι κατηγορούμενοι φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν κι άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν κι άλλα πρόσωπα. «Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επεσήμανε, δε, ότι δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. «Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτο ειναι δεδομένο. Αυτά όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή, άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα.»

Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσα σε εμβάσματα, είπε ο δικηγόρος.

Στο τι πίστευε η μητέρα για τις επαφές του παιδιού με τον 53χρονο, απάντησε ότι είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι. «Το ίδιο μου μετέφερε και υποστηρίζει και η μεγάλη αδερφή και ο αδερφός της κοπέλας, αλλά και η θεία της που ήταν η πρώτη επικοινώνησε μαζί μου», ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Καταλήγοντας, είπε πως «σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό εγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω.»

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact