ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόστολος Κακλαμάνης: Δεν έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας


Επίθεση του πρώην προέδρου της Βουλής σε όσα μέσα ενημέρωσης εικοτολογούν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας – Νοσηλεύτηκα για τέσσερις μέρες λόγω άτυπης πνευμονίας την οποία αρχικώς εξέλαβα σαν ίωση, διευκρινίζει

Η είδηση ότι αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα υγείας είναι υπερβολική, λέει με τον δικό του τρόπο, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, κ. Απόστολος Κακλαμάνης σχολιάζοντας σχετικές πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε ιστότοπους του διαδικτύου.
 
Όπως διευκρινίζει ο ίδιος, νοσηλεύθηκε για τέσσερις ημέρες στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» του Πανεπιστημίου Αθηνών, λόγω μιας άτυπης πνευμονίας που εξέλαβε αρχικώς ως ίωση και πλέον η κατάστασή του είναι πολύ καλή.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κακλάμάνη:

Σε πολλούς ιστότοπους του διαδικτύου δημοσιεύτηκε ή αναδημοσιεύτηκε είδηση με τίτλο «Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Απόστολο Κακλαμάνη».

Φίλοι ανησύχησαν και έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και τους ευχαριστώ. Ενημερώνω, λοιπόν, φίλους και μη(!) ότι λόγω μιας άτυπης πνευμονίας, που εξέλαβα αρχικώς, σαν ίωση, χρειάστηκε να νοσηλευτώ όχι «δυο εβδομάδες κλινήρης!», όπως αναφέρεται ,αλλά από τις 24-27 Ιουλίου, δηλαδή 4 ημέρες στο «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο» του Παν/μιου Αθηνών, τώρα είμαι πολύ καλά. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, στις 6/8 συμμετείχα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και στις συνεδριάσεις  του Β’ Θερινού Τμήματος, αν και δεν ήμουν μέλος του γιατί όφειλα να υπερασπιστώ το νόμο 4065/12 που ψήφισε ομοφώνως η Ολομέλεια της Βουλής για τον αυστηρότερο και ουσιαστικότερο έλεγχο των υπόχρεων σε δήλωση «Πόθεν Έσχες», περιλαμβανομένου του αναδρομικού ελέγχου των Πρωθυπουργών, αρχηγών κομμάτων και υπουργών από το 1974 μέχρι και το 2012. Το  νόμο αυτό «ανασκολόπισε» η κυβέρνηση δια του υπουργού Δικαιοσύνης και … Διαφάνειας κ. Αθανασίου, ισχυριζόμενη ότι είναι «προαπαιτούμενο» από την Τρόικα για την τελευταία δόση του δανείου!! Επωφελούμαι, όπως, γίνεται κατανοητό της είδησης για την υγεία μου, για να δώσω μια ακόμη είδηση, που αποσιώπησαν τα γνωστά ΜΜΕ – πλην του διαδικτύου – όπως άλλωστε έκαναν και για την τροπολογία – έτερο σκάνδαλο – για τη διευκόλυνση απολύσεων εργαζομένων στα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα.
Έτσι ενημερώνουν τους αναγνώστες τους και τους τηλεθεατές του «καναπέ»!

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact