ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Αραούχο προκάλεσε ντελίριο στο ΟΑΚΑ…

Άλλη ομάδα η Ένωση με τον Αργεντινό φορ στη σύνθεσή της…

Με ηγέτη και σκόρερ τον Σέρχιο Αραούχο, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Super League μετά από 24 αγωνιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» με δύο γκολ του Αργεντινού (1’, 85’) και ένα του Αραβίδη (90+1′) συνέτριψαν τον ΠΑΟΚ με 3-0 σκορ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και πήραν με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο το «τρίποντο», που τους επανέφερε στις θέσεις των πλέι οφ.

Ο  Σέρχιο Αραούχο έδωσε ρεσιτάλ αντιλαμβανόμενος τη λάθος τοποθέτηση του αντίπαλου πορτιέρο και στέλνοντάς του την μπάλα στο αριστερό του γάμα, αφήνοντάς τον απλά να την παρακολουθεί. Γκολ για… Τσάμπιονς Λιγκ, το δίχως άλλο, με τον «κινέζο» να έχει πάρει από το χέρι την ΑΕΚ και να την οδηγεί με ασφάλεια στα ευρωπαϊκά σαλόνια ενόψει της νέας περιόδου.

Ο Αραούχο όμως δεν είναι μονάχα ένας προικισμένος φορ. Είναι πραγματικά ένας ολοκληρωμένος σύγχρονος ποδοσφαιριστής. Προσηλωμένος ακόμα και στα αμυντικά του καθήκοντα, παρ’ ότι στράικερ. Βάζει τα πόδια του στη φωτιά και παίζει και για την ομάδα.

Επίσης, η τόσο γρήγορη προσαρμογή του στα δεδομένα του νέου του συλλόγου, είναι κι αυτή αξιομνημόνευτη. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να μάθει τους συμπαίκτες του και ταυτόχρονα να τους βοηθήσει να τον μάθουν. Ένα ακόμη δείγμα της γενικότερης ποδοσφαιρικής ευφυΐας-ποιότητάς του.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Ουάρντα (55΄ Λέοβατς), Κάμπος (15΄λ.τρ. Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (87΄ Μυστακίδης), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Γκάλο, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (63΄ Μπακασέτας), Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (78΄ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο (88΄ Αραβίδης).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact