ΚΟΣΜΟΣ

Αρχηγός ρωσικής κατασκοπείας: «Η Δύση θέλει την καταστροφή μας, Θα αντιδράσουμε»

Ο αρχηγός της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών εξωτερικού (CVR) Sergey Naryshkin τόνισε ότι η Δύση θέλει την καταστροφή της Ρωσίας, κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψει η Μόσχα.

«Η Δύση θέλει την καταστροφή μας, θέλει να ακυρώσει την Ρωσία. Θα αντιδράσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Sergey Naryshkin, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι λάθος να μιλάμε για νέο Ψυχρό Πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Δύσης, αλλά για ΘΕΡΜΟ!!!

«Ο λόγος είναι ότι στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα η Ρωσία πολέμησε με τη Δύση από μακρινές προσεγγίσεις και τώρα ο πόλεμος έφτασε στα σύνορα της πατρίδας μας. Άρα για εμάς σίγουρα δεν είναι “κρύο”, αλλά αρκετά “ζεστό”», πρόσθεσε ο Sergey Naryshkin στο Reuters.

Ο επικεφαλής της ρωσικής κατασκοπείας τόνισε, ακόμη, πως το ουδέτερο καθεστώς της Ουκρανίας είναι καίριας σημασίας για τη Ρωσία, καθώς αυτό είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ εδαφικό φράγμα που απαιτείται για την απόκρουση επιθέσεων από τη Δύση.

«Το ουδέτερο καθεστώς της Ουκρανίας είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη Ρωσία. Αυτό είναι ένα ελάχιστα επαρκές εδαφικό εμπόδιο που χρειάζεται η χώρα μας για να αποκρούσει επιθέσεις από τη Δύση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ναρίσκιν.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως «οι ειδικοί των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ το καταλαβαίνουν πολύ καλά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ασχολήθηκαν τόσο στενά με την Ουκρανία σε μια κατάσταση όπου η Ρωσία προκάλεσε την αποδυνάμωση της αμερικανικής ηγεμονίας».

Ο Ναρίσκιν υποστήριξε, επιπλέον, ότι η Ρωσία έχει πληροφορίες ότι η Ουκρανία εργαζόταν για την δημιουργία πυρηνικών όπλων.

«Σύμφωνα με στοιχεία από το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, η Ουκρανία διατήρησε το τεχνικό δυναμικό δημιουργίας πυρηνικών όπλων και αυτή η ικανότητα είναι πολύ υψηλότερη από αυτή του Ιράν ή της Βόρειας Κορέας. Επιπλέον, σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών SVR, οι εργασίες σε αυτόν τον τομέα πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία», δήλωσε ο διευθυντής της ρωσικής κατασκοπείας.

photo tass

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact