ΖΩΔΙΑ

Άρης στον Τοξότη μέχρι τις 16/2: Ώρα για νέα ξεκινήματα για πολλά ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, σου προκαλεί ψυχολογική, συναισθηματική αλλά και σωματική εξάντληση αγαπητέ Αιγόκερε. Από τις 3 Ιανουαρίου , θα προτιμήσεις να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου, θα ρίξεις τους τόνους, θα περιορίσεις την δράση σου και θα αφιερωθείς περισσότερο σε θέματα που αφορούν την εργασία σου! Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, θα υπάρξουν μυστικές, παρασκηνιακές ενέργειες που θα σε προβληματίσουν ή θα σε φέρουν σε ένα μπλοκάρισμα. Δεν θα ανακοινώνεις τις αποφάσεις ή τις κινήσεις που θα κάνεις αυτό το διάστημα και θα λειτουργήσεις με τρόπο πιο εσωστρεφή και μυστικό. Είναι πολύ πιθανό ότι θα μετανιώσεις για αποφάσεις και πράξεις του παρελθόντος και θα υπάρξουν ψυχοσυναισθηματικές αναμοχλεύσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις αδυναμία ή και αδιέξοδο. Θυμήσου ότι η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βρεις την δύναμη που κρύβεται μέσα σου, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε ότι πολυτιμότερο έχεις… στον ίδιο σου τον εαυτό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέοι στόχοι και νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σου φίλε Υδροχόε, για να σε ξυπνήσουν από τον λήθαργο και για να σε ωθήσουν να ενεργοποιηθείς προκειμένου να φέρει στη ζωή σου μία μεγάλη αλλαγή. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη σε κάνει πιο δραστήριο στον κοινωνικό σου κύκλο, δέχεσαι προτάσεις και προσκλήσεις, βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και λειτουργείς πλέον αρκετά πιο διεκδικητικά και μαχητικά προκειμένου να δεις κάποιες προσδοκίες σου να γίνονται πραγματικότητα. Από τις 3 Ιανουαρίου ως και τις 16 Φεβρουαρίου, είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μία ξαφνική ευκαιρία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σημάνει την έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης ή συνεργασίας. Το σημαντικό είναι ότι αυτή την περίοδο θα αποκτήσεις πιο ενεργή κοινωνική ζωή και αυτό είναι κάτι που εκφράζει απόλυτα το ζώδιο σου!

ΙΧΘΥΣ

Ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, προκειμένου να προβάλεις με τον τις ικανότητές σου και να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες στον τομέα της καριέρας. Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι πιεστικό και σε παροτρύνει να αναλάβεις δράση προκειμένου να δημιουργήσεις ένα καλύτερο «αύριο»! Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, σου δημιουργεί φόρτιση, ένταση και εγρήγορση για θέματα που αφορούν την προσωπική σου καταξίωση και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Μπορεί να σου φανεί δύσκολο ή και πιεστικό, όμως θα αναγκαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να λειτουργήσεις πιο δυναμικά, προκειμένου να υπερασπιστείς το αντικείμενο της εργασίας σου αλλά και το όνομά σου! Προσοχή στις κόντρες με τον/την σύζυγο!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact