ΖΩΔΙΑ

Άρης στον Τοξότη μέχρι τις 16/2: Ώρα για νέα ξεκινήματα για πολλά ζώδια

Για τους αστρολόγους ο Άρης στον Τοξότη, σηματοδοτεί μια περίοδο όπου ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα για πολλά ζώδια.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Όσοι έχουν ζώδιο και ωροσκόπο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα δεχθούν την εύνοια του Άρη από τον Τοξότη και θα δραστηριοποιηθούν εποικοδομητικά, προκειμένου να βάλουν τη ζωή τους σε μία νέα πορεία!

Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες είναι αναγκαίο να διοχετεύσουν με τρόπο εποικοδομητικό την ενεργητικότητα τους και να συγκρατήσουν τη νευρικότητα και την ένταση…

Στις 25 Ιανουαρίου το εξάγωνο Ερμή – Άρη (14°) θα ευνοήσει τις δυναμικές πρωτοβουλίες, τις μετακινήσεις και τις επαφές των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και των Ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

Στις 27 Ιανουαρίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη (16°) εντείνει τις πικάντικες ερωτικές εξελίξεις αλλά και τα καβγαδάκια πάθους, προσοχή στην αισθηματική επιπολαιότητα ιδιαίτερα για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Στις 28 Ιανουαρίου , το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα (16°), εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας, της αμφιβολίας, της αδυναμίας. Προσοχή σε λάθη, ατυχήματα, αλλά και σε εποχιακές ιώσεις, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη!

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου όπως τη διαβάσαμε στο astrokoukous.oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Με πνευματική διαύγεια και επιθυμία για δράση, περιπέτεια και εμπειρίες θα είσαι στο ξεκίνημα του έτους με τον Άρη από τον Τοξότη αγαπητέ Κριέ. Ο Άρης, που είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, κάνει την είσοδο του στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη. Αυτό το σημαντικό για σένα πέρασμα, θα σου δώσει όλη την θετική ενέργεια που σου είναι απαραίτητη για να βρεθείς και πάλι σε εγρήγορση. Οι νέες ιδέες που θα έχεις αυτό το διάστημα, θα σου χαρίσουν δυναμισμό, αποφασιστικότητα και θα σε κάνουν να δραστηριοποιηθείς σε νέους κύκλους. Θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στον τομέα των επικοινωνιών σου, ιδιαίτερα σε τομείς που σχετίζονται με το εξωτερικό, τα ταξίδια, τη μόρφωση, την φιλοσοφία! Είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να ενεργοποιηθείς και να κάνεις ένα ταξίδι ή μία συμφωνία με το εξωτερικό, ή να ξεκινήσεις την επέκταση των σπουδών / γνώσεων σου …Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact