ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αριθμολογία: Τι αποκαλύπτει ο αριθμός του πεπρωμένου σου

Βρες τον αριθμό πεπρωμένου σου

Η ημερομηνία γεννήσεως μπορεί να μας αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητά μας, για το πεπρωμένο μας αλλά και για το μάθημα που έχουμε έρθει για να πάρουμε σε αυτή τη ζωή, δηλαδή το κάρμα μας!

Πώς θα βρεις τον αριθμό πεπρωμένου σου

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολόγισε αντίστοιχα για την δική σου ημερομηνία γεννήσεως και διάβασε την ερμηνεία του αριθμού πεπρωμένου σου.

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Αριθμολογία – Αριθμός πεπρωμένου 1: Είσαι ένας άνθρωπος δραστήριος, κοινωνικός και εξωστρεφής! Θέλεις να έχει πάντα την πρωτιά και να υπερέχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Βασική προτεραιότητά σου είναι η καταξίωση σου και υπερβάλεις των δυνάμεών σου προκειμένου να είσαι πάντα νικητής σε όλες τις δραστηριότητές σου! Σου αρέσει να παίρνεις πρωτοβουλίες και διαθέτεις αποφασιστικό αλλά και δυναμικό χαρακτήρα. Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα μπορούσαν να σε περιγράψουν ατίθασο και ασυμβίβαστο, γιατί πράγματι θέλεις να κάνεις πάντα το δικό σου έστω και αν μέσα σου ξέρεις ότι θα κάνεις λάθος! Στον έρωτα λατρεύεις το φλερτ και το ερωτικό κυνήγι, δεν μπορείς όμως εύκολα να δεχτείς την απόρριψη! Στον επαγγελματικό τομέα, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να εκτοξεύσεις την καριέρα σου στα ύψη. Σου ταιριάζουν επαγγέλματα που σου δίνουν την ευκαιρία να ηγείσαι ή να κατευθύνεις μία ολόκληρη ομάδα, για αυτό άνετα θα μπορούσες να διαπρέψεις ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας. Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή, είναι πως η καθημερινότητά μας είναι μία μεγάλη αρένα, που πρέπει καθημερινά να δίνουμε τις μάχες μας. Σε αυτή τη ζωή θα πρέπει να μάθεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις, αλλά και να περιορίσεις τις εγωιστικές σου τάσεις.

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Αριθμολογία – Αριθμός πεπρωμένου 2: Η συντροφικότητα, η τρυφερότητα και η ζεστασιά των σχέσεων είναι πολύ σημαντική για τη ζωή σου! Είσαι ένας γλυκός, ευγενικός και καλοπροαίρετος άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιόδοξη σκέψη για τη ζωή. Μπορείς να λειτουργήσεις πιο αποδοτικά όταν είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Η μοναξιά σε τρομάζει, για αυτό και προσπαθείς πολύ προκειμένου να διατηρείς ισορροπημένες και αρμονικές σχέσεις στη ζωή σου! Η αναποφασιστικότητα και τα διλήμματα, είναι δύο από τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σου. Αρκετά συχνά δεν ξέρεις τι θέλεις, μπερδεύεσαι και έχεις ανάγκη από μία συμβουλή και καθοδήγηση προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου. Για να βγεις από την δύσκολη θέση, ρίχνεις αρκετές στιγμές το μπαλάκι στους ανθρώπους που αγαπάς, προκειμένου να αποφασίσουν για ένα φλέγον θέμα που σε αφορά! Με την διπλωματία και την ευγένεια που διαθέτεις καταφέρνεις να έχεις μόνο κύκλο θαυμαστών γύρω σου. Στον ερωτικό τομέα, θέλεις να έχεις στο πλάι σου ένα ερωτικό ταίρι με το οποίο θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές, αποφεύγεις τους καβγάδες και τους χωρισμούς και η μεγαλύτερη επιθυμία σου είναι να διατηρείς την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου. Πρόσεξε μονάχα, γιατί πολλές φορές παραβλέπεις τα προβλήματα που υπάρχουν στις αισθηματικές σου σχέσεις και συμβιβάζεσαι με πολύ λιγότερα από αυτά που πραγματικά σου αξίζουν! Στον επαγγελματικό τομέα φημίζεσαι για τους έξυπνους και μεθοδικούς χειρισμούς σου και άνετα θα μπορούσες να ακολουθήσεις μία καριέρα που σχετίζεται με τις πωλήσεις, τις δημόσιες σχέσεις ή ακόμα και με την πολιτική! Το μάθημα που έχεις έρθει να πάρεις σε αυτή τη ζωή είναι ότι με την αγάπη και την ενότητα, όλα γύρω μας μπορούν να γίνουν πιο όμορφα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact