ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου: Έτσι θα εξελιχθεί η Μήδεια στην Αττική!

Για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μήδεια» στην Αττική πόσταρε στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου!

Όπως γράφει ο κ. Αρναούτογλου «τα τελευταία στοιχεία θέλουν τις χιονοπτώσεις να πυκνώνουν στα βόρεια και υπερβόρεια προάστια τις επόμενες ώρες (βραδινές-νυχτερινές ώρες της Κυριακής) και θα ενταθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα περίπου της Δευτέρας, δίνοντας μάλιστα και αξιόλογες χιονοστρώσεις. Θα πρέπει να εξασθενήσουν προς το μεσημέρι και περίπου έως και το απόγευμα της Δευτέρας.

Αναμένεται όμως να ενταθούν, αυτή τη φορά περισσότερο, χοντρικά από αργά το βράδυ της Δευτέρας και να κρατήσουν έως περίπου και το απόγευμα της Τρίτης, ενώ αρκετά πιο εξασθενημένες θα διατηρηθούν μέχρι και το ξημέρωμα της Τετάρτης για να σταματήσουν από κει και μετά.

Όσον αφορά στην υπόλοιπη Αττική και το κέντρο της Αθήνας, μπόρες χιονιού αναμένονται μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας.

Ανοίγματα του καιρού ακόμα και με διαστήματα ηλιοφάνειας, θα υπάρξουν κατά πάσα πιθανότητα από κει και μετέπειτα και περίπου μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, όμως, από αργά το βράδυ της Δευτέρας προβλέπονται και πάλι χιονοπτώσεις κατά διαστήματα και κατά τόπους μάλιστα πυκνές (οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν και αξιόλογη χιονόστρωση) και να κρατήσουν κατά διαστήματα έως περίπου και το απόγευμα της Τρίτης, με σταδιακή βελτίωση απο κει και μετά και μικρή πιθανότητα να ξανάχιονίσει για λίγο αργά τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη!

Η θερμοκρασία σε όλη την Αττική θα παρουσιάσει αισθητή πτώση τη Δευτέρα Και κυρίως την Τρίτη με μέγιστες τιμές τους τρεις με πέντε βαθμούς στα πεδινά και παραθαλάσσια και γύρω στο μηδέν στα βόρεια και υπέρβόρεια προάστια».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact