ΕΛΛΑΔΑ

Αρση του απαγορευτικού για τα φορτηγά στην Εγνατία Οδό

Την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων και φορτηγών κατά μήκος του δικτύου της Εγνατίας οδού, από τον Πολύμυλο έως τον κόμβο της Παναγιάς, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αυτή την ώρα δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην κίνηση των βαρέων οχημάτων, ενώ συνεχίζει να παραμένει σε ισχύ το απαγορευτικό -λόγω της κακοκαιρίας– στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού από τη χιλιομετρική θέση 17,500 (Α/Κ Αλιάκμονα) έως και τη Χ/Θ 70,900 στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής.

Ακόμη ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας σε οχήματα άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το 1ο έως το 46ο χλμ. της Εθνικής Οδού Γρεβενών – Τρικάλων. Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το 18ο έως 28ο χλμ της Επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο μεγαλύτερο μέρος του εθνικού, επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου της Δυτικής Μακεδονίας διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Αργά χθες το βράδυ οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης μοίρασαν νερό και φαγητό στους οδηγούς των φορτηγών που είχαν ακινητοποιηθεί στα διόδια Πολυμύλου και στην περιοχή της Σιάτιστας εξαιτίας του απαγορευτικού που είχε εκδώσει η αστυνομία.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact