ΖΩΔΙΑ

Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα είναι τυχερά το 2022

Άση Μπήλιου: Εξηγεί ποιοι θα έχουν περισσότερη τύχη τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τη θέση του Δία στον αστρολογικό τους χάρτη.

Η Πανσέληνος του χιονιού στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 19 Δεκεμβρίου, ο Άρης από τον Τοξότη και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δεν θα μας αφήσουν να ηρεμήσουμε και θα φέρουν ανακατατάξεις, ανεξήγητο θυμό, και επαναπροσδιορισμό στις σχέσεις.

Η Άση Μπήλιου τοποθετιέται στο «Stars System» το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 13:00, πώς θα επηρεαστούν οι 12 εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου και σε ποιους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής θα έχουμε εξελίξεις.

Ο Άρης από τον Τοξότη και η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα επηρεάσει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαήμερου.

Επίσης, η Άση θα εξηγήσει ποιοι θα έχουν περισσότερη τύχη τη νέα χρονιά, σύμφωνα με τη θέση του Δία στον αστρολογικό τους χάρτη, αλλά και ποιες είναι οι ευνοϊκές ημερομηνίες γάμου για το 2022!

Το ζώδιο του Διδύμου που θα επηρεαστεί

Φίλε Δίδυμε, ήρθε η ώρα να μπει επιτέλους ένα οριστικό τέλος σε τοξικές καταστάσεις και σχέσεις, παρελθοντικά προβλήματα και εξαντλητικές δοκιμασίες! Τώρα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα βρεθούν με ευκολία λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν! Επίσης, μία αποκάλυψη που θα έρθει, θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις για ένα ζήτημα! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει βελτιωμένες διαπροσωπικές σχέσεις!

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό και σεξουαλικότητα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος η γοητεία, το πάθος, η διορατικότητα και η πειθώ σου, θα φέρουν στον δρόμο σου το άτομο που σε ενδιαφέρει! Διαφορετικά, μπορείς να αναμένεις μία νέα άκρως γοητευτική γνωριμία! Άση Μπήλιου

Στην εργασία, θα έρθουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, που θα σε αγχώσουν! Οικονομικά, οι δράσεις σου θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα!

Το ζώδιο του Παρθένου που θα επηρεαστεί

Αγαπητέ Παρθένε, μία ευχάριστη ημέρα είναι εδώ, γεμάτη καλοπέραση! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες και ωφέλιμες δυνατότητες, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις και συναναστροφές, θέματα παιδιών, δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες! Με την Σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα, καταφέρνεις και προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Επιπλέον, το ταυτόχρονο Εξάγωνο Ερμή-Δία, θα σου φέρει εύνοια σε σπίτι και οικογένεια!

Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις ακαταμάχητος και το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται άπειρες ερωτικές επιλογές, έντονο φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες που σου δίνονται για εδραίωση, και βελτίωση της σχέσης ή του γάμου σου!

Η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου στα οικονομικά σου θέματα! Επαγγελματικά, μην μπλέκεις δουλειά με έρωτα, γιατί θα βγεις χαμένος!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact