ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του 2018

ΔΙΔΥΜΟΙ 22/5 – 21/6

Ήρθε η στιγμή να πετάξετε τα παλιά πίσω και να βαδίσετε στους νέους δρόμους με περισσότερη ωριμότητα. Ο Κρόνος ήταν για σας ο καλύτερος δάσκαλος, που τώρα φεύγει από την ζωή σας και σας αφήνει με πολλά εφόδια. Μην ξεχνάτε ότι το 2018, θα σας προετοιμάσει για πολύ σημαντικές [αποστολές], που θα σας εξυψώσουν νοητικά, συναισθηματικά και επαγγελματικά από τον Μάιο του 2018 και μετά.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Κρόνος σας είχε πιέσει αρκετά και δοκίμασε την υπομονή και την ανεκτικότητα σας σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα ήρθε η στιγμή να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πλέον και θα βάλετε ανθρώπους στην ζωή σας που θα σας εκτιμούν και σας θα νοιάζονται. Η Άνοιξη θα είναι πολύ ερωτική για σας, ενώ από τον Νοέμβριο του 2018, θα έχετε έναν μεγάλο σύμμαχο σε κάθε προσωπική σας επιλογή, που δεν είναι άλλος από τον Δία.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν και οι επιλογές του παρελθόντος δεν ήταν και οι πιο σωστές και βρεθήκατε πολλές φορές εκτεθειμένοι προς άτομα κύρους, το 2018 σας δίνει μία μεγάλη ώθηση. Ο Δίας θα φροντίσει να μην έχετε έλλειψη εργασίας και οι δυνατότητες για κάτι σημαντικό θα αυξηθούν τον Μάιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2018.

ΥΓΕΙΑ: Αν και η υγεία σας είχε ταλαιπωρηθεί, κυρίως από το πέρασμα του Κρόνου, αυτή η χρονιά θα αποδειχθεί ο φύλακας άγγελος σας σε αυτό τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Το 2018 είναι χρονιά προσωπικών διεκδικήσεων, ενώ θα πρέπει να προσέξετε, εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τις επιλογές σας και τα ανοίγματα σε κάθε τομέα. Ίσως να πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας την Άνοιξη του 2018, όπου οι εντάσεις και οι κίνδυνοι θα είναι σε απόσταση αναπνοής από σας.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το 2018 θα σας δώσει αρκετά δώρα σε προσωπικό επίπεδο και πολύ πιθανόν να ζήσετε τον ερχομό ενός απογόνου. Οι νέες γνωριμίες δεν θα σας λείψουν, αλλά θα πρέπει να μην χάσετε το μέτρο. Το Φθινόπωρο του 2018, είναι μία περίοδος όπου θα πρέπει να κάνετε μία απαραίτητη στάση, για να ξανασκεφτείτε την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε ζήσει αρκετούς περιορισμούς κατά το παρελθόν με τον Κρόνο να εξουσιάζει την εργασιακή σας δράση. Το 2018 είναι η χρονιά που θα σας αφήσει καλά σημάδια σε κάθε επαγγελματική σας επιδίωξη, ενώ οι μπαταρίες σας θα ξαναγεμίσουν στο τέλος της χρονιάς. Τα οικονομικά σας θα πρέπει να έχουν σωστή διαχείριση, από τον Μάιο έως και τον Νοέμβριο.

ΥΓΕΙΑ: Το άγχος θα είναι μία καθημερινή σας συνήθεια που θα πρέπει να αποβάλετε σιγά, σιγά, μέσα από άσκηση ή τους περιπάτους κοντά σε υγρό στοιχείο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact