ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του 2018

Το 2018 είναι η χρονιά της αποκατάστασης των κοινωνικών διαφορών και η αλήθεια θα προστατεύεται. Ο Κρόνος στην ζωδιακή του θέση θα δώσει δικαιοσύνη και εσωτερική δύναμη σε ανθρώπους που ζουν ηθικά και δίκαια. Ο Δίας θα ευνοήσει μέσα από τον Σκορπιό την ύλη αλλά και θα φροντίσει τον πνευματικό χώρο και τις τέχνες. Στο τέλος αυτής της ενωτικής χρονιάς, ο Δίας θα προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα προσφέρει, αισιοδοξία και τάση προς την φιλανθρωπία την γενναιοδωρία και την πνευματική άνθηση.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 20/4

Η χρονιά αυτή θα μπει δυναμικά στην ζωή σας. Θα πρέπει να καταλάβετε έγκαιρα αυτό που θέλει να σας πει με τα σημάδια του, από τους πρώτους κιόλας μήνες. Το 2018, θα αποδειχθεί ένας δάσκαλος που δεν θα ξεχάσετε ποτέ, αλλά και ένας προστάτης ιδίως στο τέλος της χρονιάς, όπου θα σας δοθούν εξαιρετικές ευκαιρίες σε κάθε τομέα.

ΣΧEΣΕΙΣ: Αυτή η χρονιά θα κάνει αρκετά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και δεσμούς ζωής. Ότι προβληματικό θα πάψει να υπάρχει και μέσα από αυτές τις [αποχωρίσεις] η ζωή θα πάρει άλλο νόημα και σίγουρα στο τέλος αυτής της διαδρομής θα φύγουν από πάνω σας πολλά βάρη.

ΚΑΡΙEΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚAQ Το 2018 θα είναι πολύ απαιτητικό στα επαγγελματικά σας θέματα. Οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και τα σχέδιά σας για κάποιους μήνες θα σκαλώνουν σε μικροεμπόδια που δυστυχώς θα σας δημιουργούν τροχοπέδη. Θα πρέπει να φροντίσετε για την οικονομική σας ασφάλεια που θα περάσει κρίση από το Μάιο έως και τον Νοέμβριο.

ΥΓΕIΑ: Τα περισσότερα σωματικά προβλήματα, θα παρουσιαστούν από την συνεχόμενη προσπάθεια για να προλάβετε το βαρύ καθημερινό σας πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4 – 21/5

Αυτή η χρονιά θα αποδειχθεί από τις πιο σημαντικές σε θέματα αλλαγών και επανακαθορισμό των σχέσεων. Ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις επαφές σας με τους άλλους. Ο Κρόνος μέσα από την πορεία του στον Αιγόκερω, θα σας δώσει σταθερότητα και θα έχετε την δυνατότητα να διακρίνετε τις σωστές από τις λάθος επιλογές.

ΣΧEΣΕΙΣ: Ο Δίας απέναντι από το ζώδιο σας, βοηθά τις αποφάσεις σε ουσιαστικότερες δεσμεύσεις ζωής, ή το ξεκαθάρισμα παλιών προσωπικών εκκρεμοτήτων. Λίγο πριν τα γενέθλια σας, θα ζήσετε μία πολύ ερωτική περίοδο που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση να προχωρήσετε παρακάτω. Όταν τελειώσει το 2018, θα έχετε ολοκληρώσει έναν πολύ σημαντικό κύκλο.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία πολύ απαιτητική χρονιά σε θέματα καριέρας, όπου θα ασχοληθείτε έντονα με αναθεωρήσεις και ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε επαγγελματική στέγη. Από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο του 2018, θα διεκδικείτε και θα μάχεστε σε δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες. Στο τέλος της χρονιάς, θα έχετε άνοδο οικονομική μέσω ευκαιριών.

ΥΓΕΙΑ: Ίσως να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο τις διατροφικές σας συνήθειες. Αυτή η χρονιά θα σας γεμίσει με άγχος, όπου θα εκτονώνεται μέσω της διατροφής σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact