ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο

Κριός
Ο Αύγουστος προμηνύεται ένας καλός μήνας για εσένα αρκεί να δώσεις προσοχή τις 2-3 πρώτες ημέρες του καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στο Λέοντα την 1η του Αυγούστου μπορεί να αποκαλύψει κάποια «κακώς κείμενα» στον αισθηματικό τομέα και να δημιουργήσει εκνευρισμό. Τη δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και μαζί με αυτόν επιστρέφει και η κανονικότητα στην επικοινωνία. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου μπορεί να ανοίξει έναν νέο κύκλο σε αισθηματικά και φιλικά ζητήματα αλλά και να κλείσει οριστικά κάποιους άλλους. Στο τέλος του μήνα συγκεκριμένα στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου είναι υποστηρικτική για εργασιακά ζητήματα, αρκεί να αποφύγεις απάτες και αυταπάτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα θα υπάρξει η πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου καθώς στις 18/8 θα μπει ο Άρης στις 21/8 η Αφροδίτη στις 23/8 ο Ήλιος και στις 29/8 ο Ερμής δείχνοντας πως θα επιστρέψεις στις δουλειές της καθημερινότητας και μαζί με αυτές θα «επιστρέψει» και η σχέση με τον σύντροφό σου από την ανεμελιά του καλοκαιριού. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στον Παρθένο από τις 18/8, δείχνει πως θα αποκτήσεις εμμονή με τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με μια αισθηματική σου επιλογή που μπορεί να χάσεις το συναίσθημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το δεύτερο μισό του Αυγούστου θα σου δείξει με κάθε τρόπο πως οι υποχρεώσεις έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και συγκεκριμένα από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο. Τώρα είναι ένα καλό διάστημα για να «σηκώσεις τα μανίκια» και να δουλέψεις καθώς αργότερα θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Στις 23/8 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου και λίγο μετά στις 29/8 και ο Ερμής, δείχνοντας με κάθε τρόπο πως χρειάζεται να ασχοληθείς με εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες της καθημερινότητας, προκειμένου να είναι ομαλή η επάνοδος σου στην κανονικότητα το φθινόπωρο!

Ταύρος
Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ υποστηρικτικός μήνας για εσένα αν και η αρχή του μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα την 1/8 δείχνει πως οι συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων -ακόμα και οικείων σου- μπορεί να σας βγάλουν έξω από τα ρούχα σου. Μην εστιάζεις σε αυτές και μην αφήσεις τη διάθεσή σου να επηρεαστεί καθώς είναι σίγουρο πως θα δημιουργηθεί εκνευρισμός. Την δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό είναι πολύ ευχάριστο καθώς θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ξανά γέφυρες επικοινωνίας με ανθρώπους που τις είχες χάσει το προηγούμενο διάστημα. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει πως θα αναμοχλευθούν θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια αλλά και την καριέρα και θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους προκειμένου να τα επιλύσεις. Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 30/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στην Παρθένο μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα και να τραβήξει το ενδιαφέρον σου μακριά από δουλειές και υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 21/8 δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πολύ θερμό για εσένα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και θέλεις να την κρατήσεις θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός τις 2-3 πρώτες ημέρες του μήνα καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται την 1/8 στο Λέοντα θα φέρει εκνευρισμό μέσα στη σχέση. Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως το δεύτερο μισό του Αυγούστου είναι πολύ φιλικό προς εσένα και τις επιθυμίες σου, είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι πρώτες ημέρες του μήνα χρειάζονται προσοχή καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν θέματα στη δουλειά τα οποία θα γίνουν προβλήματα εξαιτίας της αδυναμίας που θα έχεις να τα δεις με χαλαρή διάθεση. Η κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά στα μέσα του μήνα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 και λίγες ημέρες μετά η είσοδος του Ηλίου στο ίδιο ζώδιο στις 23/8, δείχνει πως θα υπάρξει πολύ καλύτερη διάθεση και εκ μέρους σου αλλά και εκ μέρους των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά.

Δίδυμοι
Ένας νέος μήνας με νέα διάθεση βρίσκεται μπροστά σου καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο Λέοντα έως τα μέσα του μήνα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, δημιουργικό και αισιόδοξο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός τις πρώτες ημέρες του μήνα καθώς την 1/8 η νέα Σελήνη που γίνεται στο Λέοντα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε θέματα που μέχρι τώρα παρέμεναν μυστικά και να ανατρέψει κάποια δεδομένα που είχες. Την δεύτερη ημέρα του Αυγούστου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό είναι ένα πολύ θετικό νέο για την επικοινωνία και για τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις διαθέσεις των άλλων. Στις 15/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα σε βοηθήσει να κλείσεις οριστικά την πόρτα σε κάποια πρόσωπα που δεν θέλεις πλέον να βρίσκονται στον περίγυρό σου. Πρόσεξε μόνο καθώς ο τρόπος μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος μιας και υπάρχουν όψεις που εγείρουν λόγια με νεύρα. Στο τέλος του μήνα (30/8) η νέα Σελήνη που γίνεται στην Παρθένο σε προτρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι και να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου που τη χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πρώτο μισό του μήνα προμηνύεται ευχάριστο και ξέγνοιαστο για εσένα και κατά συνέπεια για τα αισθηματικά σου ζητήματα, μάλιστα δεν αποκλείεται να έχει και κάποιες ερωτικές καλοκαιρινές περιπέτειες! Το κλίμα θα αλλάξει άρδην από τις 18/8 που ο Άρης θα περάσει στην Παρθένο και λίγες ημέρες μετά (21/8) θα τον ακολουθήσει και η Αφροδίτη στον ίδιο ζώδιο. Τα συναισθήματα θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο της λογικής, με αποτέλεσμα να δεις τα αισθηματικά σου ζητήματα σαν αγγαρεία. Αν ήδη έχεις βρει το σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ενδέχεται να γίνεις αρκετά επικριτικός μαζί του, ιδιαίτερα αν έχετε να ασχοληθείτε με κάποιες δουλειές από κοινού. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να θυμάσαι πως το να εκλογικεύεις αισθήματα σε υπερβολικό βαθμό δεν θα βοηθήσει να παραμείνει η «μαγεία» σε οποιαδήποτε νέα γνωριμία!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το δεύτερο μισό του μήνα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από καθετί μιας και θα υπάρξει η πολυαστρία πλανητών στην Παρθένο, αρχής γενομένης από τον Άρη που θα περάσει στις 18/8 εν συνεχεία της Αφροδίτης στις 21/8 του Ήλιου στις 23/8 και τέλος του Ερμή στις 29/8. Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ βοηθητικός μιας και είναι κυβερνήτης του, για αυτό καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή υπεροχή που θα έχεις από τα τέλη του μήνα για να διαπραγματευτείς και να κλείσεις μία πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact