ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομική «σκούπα» στη Θεσσαλία

Σαρωτικοί και στοχευμένοι ήταν οι αστυνομικοί έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν χθες στους τέσσερις Νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, στις αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, συμμετείχε μεγάλος αριθμός αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, καθώς και ένας αστυνομικός σκύλος.

Για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού συγκροτήθηκαν ομάδες αστυνομικών που είχαν ως αντικείμενο τον έλεγχο περιοχών και οικισμών όπου παρουσιάζεται αυξημένη εγκληματικότητα – παραβατικότητα, τον έλεγχο ατόμων, την προσαγωγή υπόπτων και τη σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων.

Συνολικά ελέγχθηκαν 682 άτομα και συγκεκριμένα 617 Έλληνες και 65 αλλοδαποί καθώς και 594 οχήματα , ενώ παράλληλα διενεργήθηκε και μια νομότυπη έρευνα σε σπίτι που βρίσκεται σε οικισμό Ρομά.

Προσήχθησαν 41 άτομα και συγκεκριμένα 32 Έλληνες και εννέα αλλοδαποί. Από αυτούς συνελήφθησαν τελικά 18 άτομα και συγκεκριμένα: Έξι Έλληνες , σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή, χρέη στο Δημόσιο, μη απόδοση Φ.Π.Α., απείθεια, σωματική βλάβη από αμέλεια, παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), τρείς για παραβίαση περιορισμών διαμονής, δύο για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, δύο για επαιτεία και από ένα άτομο για ναρκωτικά, παραβίαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος.

Επιπλέον συνελήφθησαν ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανυποταξία και ένας Ρουμάνος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ληστεία!

Συνολικά, κατασχέθηκαν δυο οχήματα, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (0,9) μέτρων, 2,2 γραμμάρια βουπρενορφίνης και ναρκωτικά χάπια ενώ επιπλέον βεβαιώθηκαν και 196 παραβάσεις.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact