ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυγενάκης: Εδώ και τώρα εκλογές

«Η δεύτερη αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει από πέρυσι το Φεβρουάριο»

Βολές κατά της κυβέρνησης επέρριψε από την Κέρκυρα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, που βρέθηκε στο νησί καλεσμένος από τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Ν.Δ. Κέρκυρας με αφορμή την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Η δεύτερη αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει από πέρυσι το Φεβρουάριο, αντί αυτού έχουμε παράταση στην παράταση, δήλωση στη δήλωση και το πιο τραγικά επικίνδυνο είναι η διάσταση απόψεων μεταξύ υπουργού Οικονομικών και πρωθυπουργού της χώρας.

Από τη μια έχουμε τον κ. Τσίπρα να διαβεβαιώνει ότι όλα είναι ταχτοποιημένα και οι «κακοί» δανειστές ευθύνονται γιατί ζητούν νέα μέτρα και από την άλλη έχουμε τον κ. Τσακαλώτο να λέει ότι μόνο το 1/3 των μέτρων έχουν καλυφθεί, άρα δικαίως, εμμέσως πλην σαφώς οι δανειστές ζητούν ακόμη περισσότερα μέτρα» είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα ο κ. Αυγενάκης, επανέλαβε πολλές φορές ότι η Ελλάδα πρέπει ταχύτατα να οδηγηθεί σε εκλογές.

«Δεν μπορούν να συνεχίσουν αυτό το παιχνίδι των εντυπώσεων» είπε αναφερόμενος στην κυβέρνηση και πρόσθεσε: «Λύση στα πολιτικά προβλήματα της χώρας μας δε δίνεται. Εδώ και τώρα εκλογές και ας αφήσουμε την ελληνική κοινωνία να αποφασίσει τι πραγματικά επιθυμεί για το μέλλον τη χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη σε όλα τα επίπεδα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ προέτρεψε τους Έλληνες πολίτες «να ακούσουν τις θέσεις της Ν.Δ. να παρακολουθήσουν τον βηματισμό και τα όσα δηλώνει είτε στη Βουλή, είτε στις δημόσιες τοποθετήσεις του ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, να συγκρίνουν, να κρίνουν αυστηρά και να συμμετέχουν στον ανοιχτό διάλογο που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία με όλα τα μέσα τα οποία διαθέτει», όπως τόνισε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact