ΖΩΔΙΑ

Σε αυτά τα τρία ζώδια αρέσει να… υποφέρουν

Ποιοι είναι οι “τραβάτε με κι ας κλαίω” του ζωδιακού; Ποιοι είναι αυτοί που όσο περισσότερο ταλαιπωρούνται τόσο περισσότερο πορώνονται σε αυτή τη ζωή; Οι ακόλουθοι:

Kαρκίνος

Για πάντα πληγωμένος, για πάντα λαβωμένος, για πάντα καψούρης ο ευαίσθητος Καρκίνος έχει βρει μια σκοτεινή γωνίτσα στη ζωή και κάθεται και κλαίει για τον έρωτα. Οι Καρκίνοι είναι πιο ευαίσθητοι κι από μικρόβιο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, παρεξηγείται αμέσως, συγκινείται εύκολα, του αρέσει να κάνει role playing παριστάνοντας τη μητέρα Τερέζα και να σώσει κάθε μία ξεχωριστή αχάριστη ψυχή πάνω στον πλανήτη και το φετίχ του είναι να πονάει από τι άλλο; μια ακόμη ερωτική απογοήτευση.

Αιγόκερως

Δέχεται στωικά τα χτυπήματα της μοίρας και τα χαστούκια της ζωής αλλά μέσα από αυτά γίνεται σοφότερος και έτσι εκμεταλλεύεται τον πόνο του δίνοντας μετά συμβουλές στους άλλους κοιτώντας το υπερπέραν και κάνοντας μεγάλες παύσεις ανάμεσα στις φράσεις του. Συνήθως υποφέρει από την καθημερινότητα, προσπαθεί να πατάξει την αδικία στη δουλειά, στο λεωφορείο, στην εφορία και λιγότερο στα προσωπικά του, διότι εκεί προτιμά να τα φτιάχνει με Καρκίνο ο οποίος πάντα πονάει περισσότερο.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς ζει μια συγκαλυμμένη δυστυχία, δεν του φαίνεται, γιατί είναι πολύ περήφανος και δε θέλει να τον λυπούνται. Μέσα του όμως έχει χίλια εκατόν πενήντα έξι προβλήματα τα οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει και τα ψιλοκαταφέρνει η αλήθεια είναι, όμως δυστυχώς για εκείνον προκύπτουν συνεχώς καινούρια γιατί δεν είναι και παράλληλα πολύ τυχερός. Μέσα σε όλα αυτά επαναλαμβάνει κάθε πρωί το “Ότι δε με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό” και πορεύεται στη ζωή.

marieclaire.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact