ΕΛΛΑΔΑ

Αυτές είναι οι τελευταίες, σπαρακτικές φωτογραφίες της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο [εικόνες]

Σάλο είχαν προκαλέσει οι τελευταίες φωτογραφίες της Βίκυ Σταμάτη, αγνώριστης σωματικά και φυσιογνωμικά, στο Δρομοκαΐτειο .

Τις φωτογραφίες της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα.
Σε μία από τις εικόνες η Βίκυ Σταμάτη εμφανίζεται ξαπλωμένη, φορώντας ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ και με το βλέμμα στο κενό. Σε μία άλλη φωτογραφία η Βίκυ Σταμάτη κάθεται αμίλητη σε ένα μπαλκόνι, κοιτώντας πάλι στο κενό.


Στο ερώτημα αν της λείπει η παλιά της ζωή, απαντά ότι το μόνο που της λείπει είναι η οικογένειά της. Μάλιστα αντιδρά αν επιμείνεις για τη ζωή της πριν τη φυλακή, τις εξεζητημένες και πανάκριβες αγορές της, τότε που την αποκαλούσαν «Μαρία Αντουανέτα» επειδή φερόταν δεσποτικά στις πωλήτριες των μπουτίκ και τις οικιακές βοηθούς της:
«Δεν υπήρχε αυτό. Μην το ξαναπείτε. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει τεράστια ζημιά στο πρόσωπό μου, στην προσωπικότητά μου. Δεν είμαι αυτό που παρουσίασαν και βάφτισαν ως “σκάνδαλο του αιώνα”, αλλά χρειαζόντουσαν θύματα. Μέσα σε αυτά τα θύματα έπρεπε να συμπεριλάβουν και μένα. Ξύπνησα στη φυλακή κάποια μέρα χωρίς να ξέρω το γιατί. Αρκεί που το ήξεραν αυτοί. Δεν μου το εξήγησαν ποτέ. Δεν υπήρχε “παλιά ζωή” όπως το εννοείτε». Και προσθέτει: «Μην ακούτε όλα όσα λένε ορισμένοι για μένα. Εγώ δεν θα υποστηρίξω αυτή τη φωνή. Δεν θα μιλήσω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Εκείνοι θα πρέπει να απολογηθούν και όχι εγώ γι’ αυτούς. Να ανατρέξουν σε άλλα σκάνδαλα και σε άλλες καταστάσεις πολύ κακές, οι οποίες έχουν οδηγήσει την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση. Η χώρα οδεύει προς τον θάνατο, ή μάλλον όδευε μέχρι χθες».


«Δεν είμαι αυτό που παρουσίασαν και βάφτισαν ως “σκάνδαλο του αιώνα”», δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη, η οποία απέδρασε από την ψυχιατρική κλινική τα ξημερώματα της 2ας Απριλίου.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact